«Must haves» til deg som nettopp har tatt hull i ørene


Visste du at det er ekstra viktig å rense de nytatte hullene morgen og kveld?

Å skylle de nye hullene med et rensemiddel (f.eks. Pyrisept eller Klorhexidin) kan hemme vekst av bakterie og smuss, men det fjerner ikke bakterier og smuss slik en mekanisk rensing kan gjøre. Blomdahl sine servietter er sterile og etterlater ingen bomullsrester slik en bomulspinne/bomullsvatt eller lignende lett kan gjøre.

Les Blomdahl sitt pleieråd og anbefaling her

Tilbud hos din lokale salong – kjøp renseservietter til hele groperioden.

 

Blomdahl Piercing Aftercare rengjøringsservietter er skånsomme mot huden og er helt uten alkohol. Med disse kan du enkelt holde dine nye hull i ørene rene da du lettere kan rense vekk sårskorpen som bildes mellom øret og øredobben samt låsen.

 

Valg av øredobber er ekstra viktig det første året.

Etter ca. 6 uker (ca. 12 uker for brusk) kan du bytte til andre øredobber. Det kan ta opptil et helt år før hullet er leget og risikoen for å utvikle nikkelallergi er størst i løpet av det første året.

Ta godt vare på huden din ved å være ekstra nøye med valg av øredobber i denne perioden. Øredobbene fra Blomdahl er utviklet i samråd med hudlege for å passe til alle, spesielt for deg som nettopp har tatt hull i ørene.

Et godt tips, ved bruk av våre hengende øredobber holder du området rundt de nye hullene rent, tørt og luftig. Dette hjelper til for at hullet skal gro så skånsomt som mulig. 

 

Få rabatt på ditt første par med allergivennlige øredobber når du tar hull hos din lokale Blomdahl salong. 

Her har vi samlet de beste førstegangs-øredobbene til deg som nettopp har tatt hull.