Om oss

Tendenz Hårpleie AS er en solid totalleverandør av eksklusive merker og profesjonelle hårpleieprodukter. Vi leverer utelukkende til frisørbransjen. De unike produktene vi tilbyr, er et resultat av nøye utvalgte ingredienser og avanserte fremstillingsmetoder. Fordi din salong skal innfri ulike kunders individuelle ønsker, tilbyr vi et variert og spennende utvalg som dekker alle behov til en riktig pris. I kombinasjon med kompetent veiledning, inspirerende kurs og profesjonelt markedsføringsmateriell, kan du være trygg på at våre kvalitetsprodukter er det optimale valget for deg og dine kunder. 

 

Siden starten i 1988 har Tendenz Hårpleie AS hele tiden utviklet seg og etter hvert vokst til å bli noe langt mer enn bare en produktleverandør. Vi er like mye en støttespiller og partner for deg og din virksomhet. Vi hjelper deg med å utvikle salongen til en velsmurt og effektiv arbeidsplass gjennom blant annet spennende konsepter, salgsfremmende aktiviteter og et attraktivt fordelsprogram. I august 2009 startet Tendenz Hårpleie med å tilby møbler til frisørsalongene. Tendenz Interiør Design er basert på kunnskap, erfaring og gode agenturer. Med leverandører som Pietranera og Karisma med italiensk design og produksjon, samt REM fra England, har vi noen av de beste produktene på markedet. Tendenz Interiør Design sitt hovedmål er å skape enda bedre frisørsalonger,  bedre for frisørene og bedre for kundene! 

 

I dag er Tendenz en landsdekkende organisasjon med søsterselskap i Sverige. Tendenz blir sett på som en attraktiv partner fordi vi representerer noe nytt og fremtidsrettet innen bransjen. I tillegg har vi god bransjeerfaring, kunnskap og kompetanse. Vi har betydelig kompetanse og ressurser som sikrer våre samarbeidspartnere markedsledende betingelser og tjenester. Samtidig vil vi aldri bli større enn at alle våre kunder er våre viktigste kunder. Hos oss vil du oppleve at service, oppfølging og tilgjengelighet har høyeste prioritet. Og kanskje det viktigste av alt – vi brenner for at du skal lykkes. Vår suksess er tuftet på tette og nære relasjoner, og profesjonalitet i alle ledd.

 

Vi gleder oss til å få være med å virkeliggjøre din suksess!