SAKSEKONSEPT

I vårt nye saksesamarbeid har vi med oss to ekstremt dedikerte sakesleverandører, henholdsvis fra Japan og Sverige, nemlig Hikari og Lützow.
De har begge en unik lidenskap for sakser og med sin stå på vilje gjør de alt de kan for å kunne gi frisørene det beste innen sakser. 

 

Vårt mål i Tendenz, sammen med våre saksesamarbeidspartnere er å gi frisørene de beste saksene, og ikke minst utvikle frisørene til nye høyder og holde håndverket oppdatert. 

I vårt saksekonsept har vi et godt utvalg av sakser, fra de aller første og opptil premiumsakser, som er av bransjens beste.
Hos oss kan alle være sikre på at de kan finne rett saks eller sakser, uansett om du er tidlig i karrieren eller har jobbet som frisør i mange år. 

 

For å gjøre saksekonseptet vårt helt komplett, har vi også med oss en av de få sertifiserte saksesmedene i Europa, nemlig gründeren bak Lützow, Matz.
Han har med sin lange bakgrunn innenfor faget, fått sin utdannelse i Asia og hos Hikari. Det at vi har med oss en sertifisert saksesmed, betyr at vi kan tilby en unik sakseservice.
Bak en riktig slipt saks er det mange momenter som skal utføres, med høy presisjon og i riktig rekkefølge.
Gjøres dette riktig,er belønningen stor og man opprettholder skarpheten på saksen lenge. 

Sammen med Hikari og Lützow ønsker vi å være med å utvikle bransjen, vi skal levere sakser som har høy kvalitet og med den beste servicen.
Vi skal ikke være redde for å tenke nytt og jobbe videre for å utvikle den fantastiske bransjen vi er en del av. 

 

Vi gleder oss virkelig til du skal få teste en av våre sakser fra Hikari eller Lützow. 

 

Les mer on Hikari

Les mer om Lützow