LÜTZOW

Lützow of Sweden sin visjon er enkel. Det er å levere markedets høyeste kvalitet på sakser, til best mulig pris. Alle sakser som har 5 stjerner og oppover er (med unntak av noen få deler) fra en av verdens fremste fabrikker i Japan.

Saksene er originale modeller, og bygget på et verdensledende patent som inneholder et unikt design og funksjonalitet. Fabrikken er ledene på mange områder og styrer i dag utviklingen av frisørsakser.

Materialet i saksene er av kvalitetsstålet Hitachi fra Japan. Å skape en saks fra begynnelsen i stål innebærer flere forskjellige utførelser fra erfarne saksesmeder. Sluttresultatet på disse saksene er av den høyeste kvalitet og de har en livslang garanti.

Ettersom det har blitt mer og mer vanlig å investere i kvalitet og bærekraftighet så vil man oppnå å ha saksene lengre. 

Lutzöw har rangert alle saksene sine ut fra antall stjerner, hvor man starter med 3 stjerner og det høyeste er 6 stjerner. Det vil si jo høyere stjerne saksen har, jo bedre kvalitet og lenger levetid er det på den.

Lutzow er en av de få bedriftene i Europa som har vært under utdanning i Asia. Kunnskapen til Lützow er unik og man kan tilby raskere og høyere service. Saksene er også unike og har et eget serienummer. 

 

Se våre sakser fra Lützow her

 

Besøk Lützow of Sweden