Produktene du trenger til festfrisyren


Våren er endelig her og det er høytid for festligheter! Vi gleder oss til lettere klær, lange, lyse kvelder og til å ta finstasen på! Vi legger litt ekstra tid på hår og make-up før 17. mai, konfirmasjoner og bryllup. Men har du tenkt på hva som er viktig for at frisyren skal holde lenge? Nøkkelen er nemlig en god base!

 

Planlegg frisyren

Stylingen starter allerede med hårvasken! Nøkkelen til sunt og glansfullt hår som holder på stylingen gjennom dagen er nemlig gode produkter, tilpasset dine ønsker og behov. Ønsker du et fyldig hår med luftig volum er det lurt å starte med en shampoo og conditioner som gir volum og ikke for mye fuktighet. Blir håret ditt fort flatt og tungt kan det være lurt å bytte ut vanlig conditioner med en leave-in conditioner eller kur som løser floker og pleier lett, uten å tynge håret.

Joifull er en volumserie beriket med risprotein og bambusekstrakt, som gir nydelig glansfullt volum som varer. Serien består av Shampoo, Condtioner og Joifull Styler. En varmebeskyttende luftig krem med egenskapene og kraften til en gelè.

Therma Shape Straightening Conditioner - Skal du bruke varmeverktøy kan du starte forberedelsen allerede ved valg av conditioner. En unik teknologi som aktiveres ved bruk av varmeverktøy gjør at håret holder på formen etter styling.

Add Volume Leave-In Conditioner er en vektløs spray som løser floker, gir luftig volum og tekstur.

For å skape volum så er det også viktig med riktig verktøy. Diva Dry&Style er perfekt da den skaper volum og glansfullt hår på en enkel og effektiv måte.

 

Preparation is key!

Håret vårt har ulik porøsitet, og for å få en jevn holdbar styling fra rot til spiss, må du ha en god base på håret først! Akkurat som man legger en foundation på huden før make-up, bør man gjøre en god prep på håret!

Defy Damage Shield kan sammenliknes med en dagkrem for huden, som beskytter håret mot UV- stråler, og alle andre ytre påvirkninger som for eksempel varmeverkøty, skader fra hårbørster, strikker og spenner som sliter på håret. Et tips er å fordele kreme godt igjennom håret med Framar Vent Brush som grer skånsom, er varmeresistent, og passer perfekt til bruk i vasken.

Add Power Strengthening Fluid er en lett leave-in kur som tilfører fuktighet og styrker håret, uten å tynge. Passer perfekt for tynne, fine og skjøre hårtyper som ønsker at håret både skal se og føles fyldigere og sunnere ut.

Stylingprodukter for volum, fylde og hold

Går du for big and bouncy hair, rett-fra-frisøren-blow-out, ikonisk 90’s updo eller en klassisk flette til bunaden? Vi har produktene du trenger!

Joiwhip, stylingskum gir fylde og volum. For ekstra glam, kan du rulle opp håret med hårruller. Kanskje går du for en big and bouncy hårfrisyre, en trendy « 90`s updo».

Therma Shape Shaping Blow Dry er produktet for deg om du ønsker en perfekt «rett fra frisøren blow dry». Beskytter mot varme, gir lett fylde, tekstur og hold. Bruk den alene for en naturlig look, eller kombiner med andre produkter for videre styling.

Add Volume Styling Foam er en stor styling-favoritt! Hårskummet gir opptil 70% mer volum og langvarig hold. Perfekt om du ønsker stort, voluminøst hår som holder hele dagen.

Body Shake et absolutt «must- have» produkt hvis du ønsker volum som varer hele sommerkvelden. I tillegg til å gi masse fylde og tekstur gir den følelsen av mer hår.

Hair Play Dry Texture Spray er en tørr spray som gir luftig volum og en teksturert finish. Sprayen absorberer overflødig olje og er derfor perfekt å bruke for å friske opp mellom hårvask.

RiseUp- perfekt til 17. mai fletta! Hårpudder som gir fleksibelt hold og som gjør det super enkelt å flette eller tvinne håret.

Finish produkter for et hvert behov

For at frisyren skal holde hele dagen er det viktig med gode finish produkter som låser frisyren. Er været litt fuktig kan det være fint å velge produkter som beskytter mot luftfuktighet, og forhindrer at håret blir brusete. Ønsker du en elegant, sleek look, eller et mer rufsete og teksturert uttrykk? Velg produkter etter dine ønsker og behov.

Luster Lock glossing oil- er som lipgloss for håret! Dobler fargens intensitet, gir nydelig glød og glans. Perfekt å blande sammen med Joigel firm, om du ønsker en wet look. Tips, avslutt med Joimist Firm for en perfekt sleek frisyre.

Hair Stay Working Hairspray er den ultimate kreative finisher! Den er enkel å jobbe med og lar deg forme håret, børste ut og bygge hold etter ønske.

Har du brukt mye tid på rette ut eller krølle håret, avslutt alltid med et tynt impregnerende lag Humidity Blocker som sørger for at frisyren holder lenger. Fantastisk hårspray med holdfaktor 3 og 24 timers fuktighetsbeskyttelse!Gode produkter er et must, men det er også verktøy!

Med vårt brede utvalg av styling verktøy er det bare fantasien som setter grenser for stylingen!

Olivia Garden rundbørste er perfekt for å skape uimotståelig glans og volum med lang holdbarhet. Føn for eksempel håret med Diva hårføner med ekstra bredt munnstykke. Den passer hele rundbørsten som gjør at stylingen går raskere. Du kan også bruke Volumizer fra Hot Tools som skaper volum og glans raskt og effektivt. - DRY&STYLE passer også supert som en gave.

For å få den elegante og sleeke looken har vi stylingjern i vanlig størrelse, og med bredere plater som gjør det mer effektivt på lange, tykke hår. Alle glattetengene kommer i lekker innpakning- perfekt som gave til deg selv eller en du er glad i!

Tilbehør til alle anledninger

Blomdahl har et bredt utvalg av allergivennlige smykker som passer for både voksne og barn.  De er stilrene, vakre og det perfekte tilbehøret for å fremheve din personlighet og stil. Enten du ønsker klassiske smykker med perler, smykker belagt i fargene gull- eller sølv eller smykker i medisinsk plast vil Blomdahl være et godt valg for anledningen og ikke minst huden din. Smykkene er produsert i nikkelfritt materialet og er så skånsomme at du trygt kan bruke de gjennom hele festen og hver eneste dag.