MØT NYE BLONDE LIFE!


Snart relanseres hele Blonde Life konseptet! Det kommer to store nyheter nemlig Balayage Lightener, som lysner 7+ nivå, perfekt til frihåndsteknikker og hele 7 nye DEMI glosser- som gir vakre og glansfulle blondfarger i ulike nyanser.

Joico er aller mest kjent som det «healthy hair company» og går aldri på kompromiss med hårets kvalitet. Våre bleking og lysningsfarger er beriket med Tamanu -,  Monoi – og fuktighetsrik kokosolje, i kombinasjon med integrert Blond building teknologi, som gjenoppbygger håret under den kjemiske prosessen og gjør at du får en perfekt lysing, samtidig som du tar vare på håret!

Which BLONDE are you?

Blondiners største utfordring, er at blondfargen gulner og blir matt! Blonde Life bevarer den fine blondfargen frem til neste frisørbesøk.

Vi tilbyr to unike serier for blondt hår, Violet og Brightening – som begge har sine unike egenskaper!

Frisør: @Hannah_colorist 

 

Er du blond og vil ha en glansfull, klar blondfarge uten gule toner, men ønsker ikke å være kald, er Blonde Life Brightening perfekt! Blonde Life Brightening – ligger i ordet, og gjør blondfargen krystallklar og skinnende! Det finnes ingen andre serien på markedet som ivaretar blondfarge på samme måte som Blonde Life.

Blonde Life Brightening serien består av Shampoo, Conditioner, kur & olje som gjør at blondfargen bevares frem til neste frisørbesøk og unngår at den blir blass og gyllen.

 

Frisør: @Michelle.katerinhair

 

Ønsker du en kald blondfarge uten gule toner, er Blonde Life Violet Shampoo og Conditioner det perfekte valg! Serien fjerner umiddelbart gule toner og hjelper det å bevare en iskald blondfarge. Mange synes også det er perfekt å alternere disse to seriene sammen, annenhver gang for å opprettholde den perfekte blondfargen.