Saksen - ditt viktigste verktøy!


Vårt mål i Tendenz sammen med våre saksesamarbeidspartnere er å gi frisørene de beste saksene. Vi vil utvikle frisørene til nye høyder og holde håndverket oppdatert. I vårt saksekonsept har vi et godt utvalg av sakser, fra de aller første og til premiumsakser, som har bransjens høyeste nivå. Hos oss skal alle være sikre på at de kan finne rett saks eller sakser, uansett om du er tidlig i karrieren eller har jobbet som frisør i mange år.

 

 

Saksen er ditt viktigste verktøy som frisør og vi har flere ulike sakser å velge mellom, slik at du kan få de sakser som passer deg perfekt både i forhold til ergonomi og bruksområder. Du kan få dine drømmesakser, enten du er ute etter en teknisk klippesaks, slicesaks, tekstureringsaks eller en annen saks, har vi saksen du trenger.

 Klipper du mye rette linjer så tenk på at du skal ha en saks som gjør akkurat det, eller er du en frisør som slicer mye, så skal saksen kunne gjøre det uten å rive i håret. Saksene har ulike bruksområder for å utføre de ulike klippene.

 

 

Alle saksene er håndlaget i Japan med Hitachi stål og Hikari sitt eget stål av høyeste kvalitet. Dersom du tar du vare på saksen din i forhold renhold og pusseskinn så vil du ha saksen din mye lenger. Saksene kan også slipes flere ganger, så når du har investert i nytt verktøy, så kan du med sikkerhet ha den veldig lenge. Jo høyere kvaliteten er på stålet, jo flere ganger kan du slipe den.

SE ALLE VÅRE SAKSER