Vi skal helt tilbake til 1978 i Niagara Falls Canada for å se begynnelsen av Framar. Frank var frisør og Maria var kunde, forholdet utviklet seg og etter hvert giftet de seg og ble business partnere.

 

Maria stod og kuttet opp alle folier for sin mann og på den måten startet ideene til foliekonseptene. Dette var starten på et fantastisk selskap som nå leverer folier, fargetilbehør, verktøy og rekvisita til over 100 land. Framar har i dag et fantastisk utvalg av folier, mesh eller film og gjør hverdagen til deg som frisør ekstra gøy og kreativ. De lager også hvert år lager de egne kolleksjoner med forskjellige mønster på foliene. Foliene er utrolig lette og med sin unike struktur, så de sitter ekstra godt i håret uten å skli- noe som gjør at du unngår «bomber».


For kundene gir de også en god opplevelse, folien lager lite lyd og er skånsom, slik at den føles veldig behagelig og når man tar den ut igjen så unngår man lugging. 

Foliene kommer også som ferdig oppkuttet på ark og på rull slik at du kan få tilpasset lengde etter kundens hårlengder.

 

Golden Brush Contest

Akkurat nå er det en konkurranse gående fra Framar som gjør at du kan vinne artikler for 1000 Dollar om du finner en gullpensel i en av kartongene på Framar Pop Up Foil. For  informasjon om konkurransen, ta kontakt med din agent.

 

Folie kjøpes her