Til hovedmeny Til innhold

Månedens saksetips

Finn din drømmesaks! Vi har flere ulike sakser å velge mellom slik at du kan få sakser som passer deg perfekt både i forhold til ergonomi og bruksområder. Se månedens saksetips fra vårt unike saksekonsept.

 

Etter å ha jobbet som frisør i over 20 år, har jeg jobbet med mange ulike sakser. Dessuten er jeg litt over gjennomsnittet glad i klipping og jeg ser hva en saks gjør med sine ulike bruksområder. Og jeg er stolt av å kunne være en del av vårt unike saksekonsept Det som er så utrolig deilig med saksene fra Hikari og Lutzow er at de leverer det jeg forventer og jeg kan stole på at de holder det de lover. Hikari er en av de eldste og beste leverandørene som lager sakser. Hikari Scissors har vært malen og inspirasjonen for mange sakseleverandører, som har kommet de senere årene, også saksekonsepter som vi har jobbet med. Og nå har jeg lyst trekke frem disse tre saksene i denne omgang. Disse tre sakser er noen fantastiske sakser til basen og vil være med på å gjøre hverdagen din som frisør bedre.

 

 

Koryu

Denne fantastiske saksen kommer med et ergonomisk Off-sett grep,som gir god stabilitet og komfort.Saksen passer godt til grunnleggende teknisk klipp og point. Denne saksen må opplevelses

 

 

Ultimate

Denne fantastiske saksen kommer med et ergonomisk Off-sett grep som gir god stabilitet og komfort. Saksen er en etterspurt da den passer godt til grunnleggende teknisk klipp så godt som point.

 

 

C- Texturizer

Denne fantastiske texturizer har et unikt design, med sitt lett kurvet og ergonomisk off-sett grep som som sitter godt I hånden.Denne gir en soft uttynning og fjerner 70%  og kan brukes både i vått og tørt hår.

 

   

ANINE S. HAUGERUD.

Produktansvarlig for verktøy og sakseambassadør for Tendenz saksekonsept. 
Hun brenner for godt verktøy og mulighetene det gir når det gjelder kreativitet og ergonomi. 
Anine holder sakseworkshops på Tendenz Studio, i tillegg tar hun gjerne turen ut til din salong og elsker å møte frisørene ute da man sammen kan bygge bransjen sterkere med kunnskap.

 

Det er ikke nødvendigvis slik at en saks passer til alt, og i forhold til kokker og make-up artister har vi fortsatt en liten vei å gå - da disse er flinke til å bruke ulike kniver og pensler. Samtidig ser at vi frisører har blitt flinkere og flinkere. Vi har flere ulike sakser å velge mellom slik at du kan få sakser som passer deg perfekt både i forhold til ergonomi og bruksområder. Dette gjør at du kan få dine drømmesakser. Enten du er ute etter en teknisk klippesaks, slicesaks, tekstureringsaks eller en annen saks, har vi saksen du trenger.  De aller fleste saksene er håndlaget i Japan med Hitachi stål og Hikari sitt eget stål av høyeste kvalitet. Det er også viktig for å opprettholde kvaliteten på saksene så må pusses og oljes hver dag. Dette gjør at du beskytter saksene dine for ytre påvirkninger. Og i disse dager viktigere enn noen gang da man bruker desinfeksjonsmiddel i tillegg.  Det gjør også at saksene holder seg skarpe lengre og du vil derfor ha glede av de i mange år.

 

For å gjøre saksekonseptet vårt helt komplett, har vi fått med oss en av de få sertifiserende saksesmeder i hele Europa, nemlig Matz Lützow. Matz har med sin lange bakgrunn innenfor faget, fått sin utdannelse i Asia. Det at vi nå har en sertifisert saksesmed med på laget, betyr at vi kan fortsette med den samme slipeservicen som tidligere. Slipetiden på saksene vil reduseres betraktelig siden slipingen nå vil foregå i Sverige, noe som også er utrolig bra i forhold til mindre belastning på miljøet.