Hvordan skal vi oppsummere et år som har spilt på hele vårt følelsesregister? Vi har opplevd alt fra glede til usikkerhet, frustrasjon og tristhet.

Året vi alle ønsket hjertelig velkommen endret seg brått og brutalt bare i løpet av noen timer den 12. mars, da plutselig alle salonger måtte stenge ned og pandemien tok over.

 

Vi har tidligere sagt hvor utrolig stolte vi er av den jobben dere gjorde under lockdown. Vi vil også rose dere for hvordan dere har løst de endringene som ble pålagt bransjen for at salongene skulle få åpne igjen i slutten av april. Dere har snudd dere rundt og håndtert situasjonen på en imponerende måte. Vi har sett at ukene med lockdown gjorde at mange nye kreative ideer og måter å løse ting på ble skapt. Mange av disse ideene ville kanskje aldri sett dagens lys om vi ikke ble tvunget til å tenke nytt og være kreative slik vi har måtte under denne perioden. Så når vi nå etter hvert ser tilbake på året 2020, vil vi også se de positive tingene som denne pandemien førte med seg.

 

Vi har i 2020 vært igjennom et designskifte på Joico, som virkelig har gitt «Joi» til både gamle og nye kunder. I løpet av høsten har vi lansert to nye fantastiske produkter med KMS Straightening Conditioner og Hydrating Oil, som viser hvilken retning KMS tenker fremover. Vi kan jo heller ikke komme utenom vårt siste tilskudd, nemlig Waves of North. I tillegg til at det har med seg et viktig miljøaspekt ved at det laget av plast fra havet, er dette et vikleverktøy som tar permanent ett skritt videre.

 

Vi håper at 2021 vil være positivismens år. Vi kan love dere mange nye og gode ideer, tanker og nyheter- som vi gleder oss utrolig mye til å dele med dere.

Til slutt vil vi gi en stor applaus for at dere har holdt motet oppe dette året, har fulgt retningslinjene som har kommet, og ikke minst - takk for at dere har valgt oss som deres samarbeidspartner.

 Vi er stolte og ydmyke! Jul og nyttårshilsen fra alle oss i Tendenz.

 

 

 

Åpningstider julen 2020:

 
23. desember:  08.30- 1400
24.desember:   Stengt
 
28. desember:  10- 14
29. desember:  10- 14
30. desember:  10- 14
31.desember:   Stengt

 
NB!
Siste dag for bestilling av varer for levering før nyttår, er fredag 18. desember kl 11.30. Vi kan ikke garantere at varer som bestilles etter 18. desember vil bli levert før nyttår.

Frist for bestilling av varer for levering før nyttår
for Oslo, er 22. desember kl 11.30

Lageret holder stengt i romjulen, kundeservice holder åpnet for bestillinger og spørsmål. Varer som bestilles i romjulen blir sendt ut når lageret åpner igjen 4.januar. Husk, at du når som helst på døgnet kan logge deg på vår webshop og gjøre bestillingene der, dersom det passer deg bedre.