Businesskonferansen 2017

Tusen takk til alle som deltok på Businesskonferansen 2017. Her kommer en liten sneak peak på hva som ble presentert denne dagen!

Både Joico og KMS presenterte hva vi kan vente oss til høsten fra disse produktmerkene. Tendenz Interiør Design fortalte mer om trendene som strekker seg litt lenger frem, nemlig Vår/ Sommer 2018, og om hva som er nytt og viktig for salongen. Vedlagt ligger presentasjonen deres, så ta en titt på denne og bli inspirert til å pusse opp salongen dere også. Husk Tendenz Interiør jentene er utrolig dyktige til å finne trendy og praktiske løsninger til din salong. 

Trender-SS18-2-1

Etter lunsj var det Mette Jørgensen sin tur. Hun er et kjent ansikt i frisørbransjen med mange år både som frisør og leder av salong. Hun er utdannet coach og ledertrener. Hun fikk strålende tilbakemeldinger fra alle kursdeltagerne. Første del av tiden hennes var foredrag - dette er viktig for å forstå hvorfor mennesker tenker som de gjør. Dette for at du som leder skal kunne lede de ansatte slik at dere sammen oppnår suksess. Det som var fint er at hun trekker inn sine egne erfaringer, fra da hun var leder i egen salong. Dette ufarliggjør mange situasjoner og åpner opp for mer deltakelse blant deltakerne. Den siste delen av dagen, var det lagt til rette for workshop- også dette virket som om det var veldig nyttig for alle sammen. Så alt i alt var det to veldig fine dager med masse gode tilbakemeldinger.

Blogpost_intendenz_businesskonf_1 copy

Vi filmet foredraget til Mette, så her vil det etter hvert bli laget en kortversjon med hovedpunkter som vi legger ut til dere på Min side. Vi vil også legge ut en del maler som hun gjerne ville dele med dere alle. Dette kommer vi til å legge ut så snart dette er klart. Så sjekke siden igjen om ikke så altfor lenge.

Blogpost_intendenz_businesskonf_2 copy