På våren er det alltid spennende å følge med på hva som er årets interiørtrender. Når lyset endelig kommer tilbake er det deilig med litt fornyelse! Det er jo tross alt det våren handler om, er det ikke?

Den skandinaviske stilen med lyse farger og treverk, og minimalistisk stil holder fortsatt stand. Tenk rene flater, enkle linjer og minst mulig rot. Da er det likevel fort gjort at interiøret går fra skandinavisk design til kjedelig og anonymt. I år skal det hele brytes opp med elementer som grønne planter, varme metaller og cognacfarget skinn.

Karismas nye stol Lillium likner på Arne Jacobsens klassiker "Svanen", og vil være den perfekte stolen for deg som ønsker skandinavisk stil i salongen. Trekk den i cognacfarget skal B43, og du har en klassisk stol du aldri vil gå lei.

Lillium kombineres med hell med de stilrene speilene King Tecno i for eksempel hvit høyglans eller betong. I tillegg kan man bruke frittstående stylingøyer fra REM, i den uslåelige kombinasjonen hvitt med kobber rundt speilene. Vi ❤️ denne stilen!

 

De siste årene har femti nyanser av grått vært den rette veien å gå. Vi vil fremdeles ha grått i interiøret vårt, men nå skal det kombineres med blått! Det spås at blått er det nye sort, og vi forstår godt hvorfor. Her i nord er vi så heldige at det spesielle lyset vårt er ekstra vakkert sammen med blått og grått!

Dersom man er engstelig for å velge blå stoler (selv om vi synes det er superlekkert!), kan man velge en tryggere grå skai på stoler og vaskestoler, og heller satse på blånyansene på overmalbare flater. Vår helt nye type skai, teknisk skai, ser ut som et eksklusivt tekstil, og kommer i flere nyanser som vil skli rett inn i dette interiøret. Prøv for eksempel Zone stol og Zone Pro vaskestol i S23. Kombineres med laminater som Flagstone, Pewter, Concrete og Oxidized Sheet for en spennende materialkombinasjon.

 

Den mest spennende trenden i år er uten tvil den botaniske stilen. Her skal det kombineres farger og materialer som ofte ble brukt på 50-tallet, med moderne elementer. For å sette siste touch på interiøret skal det bugne av grønne planter! De skal både henge fra taket, på veggene eller til og med settes i retro plantestativ, gjerne i messing. 

Chiocciola-serien fra Karisma med både stoler og vaskestoler er som laget for denne stilen. Trekk møblene i en skai full av personlighet, som S09. Det vil se ut som om de har stått der i 60 år - på den riktige måten! Også her skal det kombineres med varme metaller, så kobber vil være et naturlig valg. Laminaten Rich Praline, som kan leveres på møbler fra REM, gir assosiasjoner til teak. Perfekt!