Meet the NEW KMS


NEW PACKAGING. NEW PACKAGING. NEW PRODUCTS. NEW LOOK.

 

Les mer om nyhetene her.

 

Great

style may not save the world – but it can make your day.
Vi i KMS blir inspirert av stilarter fra urbane motedistrikter rundt omkring i verden – alt fra catwalken til mannen i gata. Disse globale stilartene påvirker produktene våre. De er organisert i START. STYLE. FINISH. er intuitive og med vår TRIfinity Technology sikrer vi høy produktytelse. Produktene gjør det de lover, slik at du kan skape de beste frisryrer. For vi vet at

at the end of the day, 
Style Matters.

 

Over 40 år med fokus på styling og innovativ hårpleie
Dick Kornfield, Jamey Mazzotta og Gary Smith grunnla KMS i 1976 med et løfte om å forske og levere de beste produktene i markedet. KMS revolusjonerte hårpleieindustrien med nytenkende teknologi og innovative kombinasjoner av naturlige ingredienser. Gløden for innovasjon er fortsatt en del av merkets identitet i dag.

 

Nytt fra KMS
Du stoler på at frisøren din gir deg en fantastisk ny klipp og frisyre. Men like viktig er det å få til stylingen hjemme – for du vet at en god hårdag tross alt gjør dagen din litt bedre.

Vårt 3-trinnssystem gjør det enkelt for deg å gjenskape frisyren du fikk i salongen, hjemme. Vi grupperer våre produkter i START. STYLE. FINISH. – slik at du enkelt kan finne dine egne style equation, eller produktkombinasjoner, etter humør og anledning. Alle produktene er basert på vår nye TRIfinity Technology, som gir optimalt grunnlag for styling slik at du vet hvordan frisyren blir – og holder seg – akkurat slik du ønsker. 

 

Teknologien bak produktene
TRIfinity Technology er utviklet slik at produktene fungerer best når de brukes sammen i et 3-trinnssystem. Teknologien er en videreføring av pleiekonseptet til KMS, utviklet for snart 20 år siden. Den sikrer høy produktytelse, lang holdbarhet og aller viktigst – den sikrer at våre produkter gjør det de lover – mest mulig effektivt.

It‘s simple. It‘s logical. It‘s brand new. It will make your day. 

 

START: AHA Structure Complex prepper for perfekt styling i vått eller håndkletørt hår. Produktene styrker hårets struktur fra innsiden og ut.

STYLE: Form og skap din frisyre - dette er ditt kreative verktøy. Innovative Shaping Blends, som er unike for hvert produkt, sikrer at dine stylingbehov dekkes.

FINISH: Flexible Sealing Compounds forlenger effekten av STYLE produktene og gir opptil 3 dagers hold og beskyttelse mot luftfuktighet. Gir et naturlig resultat med langvarig hold.

Besøk din KMS frisør i dag og få hjelp til å finne dine unike style equations.