Hvem hadde forestilt seg at gutten fra et fattig område i Sao Paulo Brasil skulle ende opp som en av Hollywoods heteste kjendisstylister? I dag driver Denis en av Beverly Hills mest suksessfulle salonger, nemlig Mare Salon. Mila Kunis, Brie Larson, Ashley Simpson, Rumer Willis og Rachel Bilson er bare noen av kjendisene på kundelisten hans. Denis var en av gjesteartistene på vårt storslåtte Joicokurs i fantastiske Punta Cana i Karibien. Innimellom inspirasjon og visninger var vi så heldige å få en dag med Denis på båttur hvor vi danset til karibiske rytmer og snorklet i Karibiens turkise hav. Etterpå endte vi opp på stranden med drinker i solen, hvor vi kunne spørre han om hva vi ville. En mere ydmyk, varm, morsom og inkluderende person skal man lete lenge etter.

Selv føler Denis seg privilegert som vokste opp med moren, tanten og bestemoren og et hav av kjærlighet. Denis opprinnelige plan var å bli såpeopera skuespiller hjemme i Brasil. Men som 22 åring flyttet han til sin daværende kjæreste i London hvor han fort fikk seg jobb som butikkmedarbeider hos Prada. Det førte igjen til hundrevis av reklamefilmer, samtidig som han lærte seg engelsk. 

Denis har alltid vært glad i å ordne hår og stylet alltid venner før de skulle ut på byen. Jentene fikk ofte mange komplimenter og spurte Denis om han ikke hadde vurdert å bli frisør? Da gikk det opp et lys for Denis, han har jo alltid vært en kreativ og visjonær person. Denis gjorde research på skoler og to uker senere satt han på flyet til LA hvor han hadde fått plass på en av byens frisørskoler.

Etter endt skolegang tok han turen innom John Frieda for å høre om han trengte en assistent. Etter å ha pratet med John Frieda i 5 minutter lurte John Frieda på om Denis kunne starte på jobb dagen etter klokken 0800. Denis jobbet hardt som assistent og etterhvert fikk han tilbud om å jobbe som hårstylist i salongen hvor han spesialiserte seg på farge og ble colorist.

Det han er mest stolt av i sin karriere er når han åpnet salongen sin Mare Salon med sine partnere i Hollywood. Her fikk de kjenne på suksessen fra første stund.  Salongen ble frontet i de største magasinene som Vogue, Allure og Architect fra dag 1, noe som raskt ga et godt rykte for salongen.

Den største grunnen til at salongen har blitt en så stor suksess er det fantastiske teamet som jobber der. Salongen består av 23-24 stylister. Alle er der fordi de er top notch faglige og fordi de har fantastiske personligheter. Gjengen er som en stor familie som gjerne henger sammen på fritiden. Han er stolt over å ha skapt en salong hvor alle kundene føler seg velkomne i det de setter foten innenfor døren. Man får ikke følelsen av en high end salong selv om Mare er det. Det Denis liker spesielt godt er at salongen ser ut som et helt vanlig hus, men i det du kommer inn åpner det seg en lekker, men samtidig upretensiøs salong med en herlig atmosfære. I bakgården har de en hage hvor kundene kan sitte å ta en kaffe, lese og slappe av mens de venter. 

Mare Salon får ukentlige forespørsler fra frisører som ønsker å jobbe der. De som er aktuelle får komme på prøveklipp og prøvefarge og får da raskt et ja eller nei fra salongen. Ellers håndplukker han frisører som er kjent for å være gode i bransjen. 

I High end salonger I LA er det vanlig å være selvstendig næringsdrivende, man velger selv om man ønsker seg assistent eller ikke og tar da evt. ansvar for å finne assistenter selv.  Noen av stylistene har opp mot 4 assistenter. Denis har valgt å ha kun en assistent ettersom han liker å være hands on på sine egne fargeprosjekter. Assistenten til Denis vasker håret til kundene hans og setter også noen ganger en toner. Resten gjør han selv.

I 2018 åpner han forhåpentligvis en blow-dry bar i et nytt superlekkert kjøpesenter i Palisades (LA), noe han gleder seg veldig til.  

  Vi spurte Denis om de hotteste fargetrendene i LA akkurat nå. Menneskene i LA elsker klassiske og tidløse farger. Vakre striper i alle nyanser er det som gjelder. For brunettene er det deilige karamell striper og for blondiner nydelige babylights og blonde striper. Jeg liker å fremheve kundens positive ansiktstrekk. Når kundene kommer med et bilde som absolutt ikke er gjennomførbart, er jeg veldig ærlig. Enten at det ikke passer hudtonen, hårkvaliteten, håret eller rett og slett ikke kler kunden. Alle Denis sine kunder kommer med bilder, enten av dem selv, fra Instagram eller magasiner. Han er alltid ærlig fra begynnelsen i en konsultasjon. Om det gjelder kledelighet, livsstil, tidsbruk eller om det rett og slett ikke kommer til å fungere.

Favoritt fargeteknikken til Denis er ombre og sombre. Dette er teknikker han gjør i blinde og får frem de beste ansiktstrekkene. Denis er faktisk mannen som startet trenden med ombre på den gang IT jenta Rachel Bilson. Det var også dette som satte fart på karrieren hans og gjorde at alle ønsket et naturlig solkysset hår som Rachel Bilson.

Denis elsker LumiShine fargene til Joico fordi de gir fantastisk glans og pleie samtidig som de er enkle å jobbe med.

 

Hans hemmelige hårvåpen er Demi-Liquids fra LumiShine. Han elsker glansen disse gir og de  brukes på alle kundene hans etter en fargebehandling. 9NV, 10 NG og 8NA er favorittfargene hans. For ikke å nevne CLEAR som passer til absolutt alt og alle. Kundene mine elsker sluttresultatet de oppnår med disse fargene. De gir en fantastisk glans, lukker skjellaget og gir en myk og sunn følelse. Han hadde ikke klart seg uten demi-liquids og det hadde ikke kundene hans heller. 

Noen av Hollywoods kuleste kjendiser går til Denis og Mare Salon. Det er vanskelig å svare på hvem som er morsomst å jobbe med av kjendisene fordi alle han jobber med er utrolig flotte, fine og gode kunder. Han elsker Brie Larson, Mila Kunis og Ashley Simpson, men understreker at alle han jobber med, kjendiser eller ei, er fantastiske å jobbe med. Drømmen er å få jobbe med Gisele Bundchen eller Emma Stone. Man skulle tro at kjendisene ønsket å få stylisten sin hjem, men de velger faktisk å komme til salongen hans fordi de elsker atmosfæren der. 

Når det gjelder sosiale medier er både Denis og to av hans businesspartnere veldig jordnære og personlige når det gjelder Instagram. Selv om hun ene har mange etterspørsler fra Oscarvinnere, liker hun ikke å skryte av dette. De skryter så lite de kan av kjendissamarbeidene deres. Til å begynne med hadde han to Instagramkontoer; en profesjonell og en privat, men fant fort ut at følgerne ønsket å se noe av hans private liv også. Han valgte derfor å slå de sammen. Det hjelper ikke kun å være en dyktig frisør, man må også ha en bra personlighet for å beholde kundene dine. Dette kan man vise frem på sosiale medier. 

Favorittproduktet til Denis er Hairshake som han bruker på seg selv. 

En typisk fridag for Denis består av helt ordinære ting. Han går seg gjerne en tur med hunden sin Vida (som egentlig skulle vært Diva når man ser personligheten hennes). Ellers digger han å gå på kino og gå ut å spise. Han elsker god mat og gode drinker. Hans favoritt sted å spise i LA er definitivt Sunset Tower, et hotell med en fantastisk restaurant. Det er så deilig og personlig stemning. Dimitri, en superitaliensk fyr møter deg alltid i døren. De har en helt utrolig service og deilig mat. Man spotter også alltid en kjendis når man er der. Stedet er upretensiøst og litt maskulint i litt 60/70 talls stil og det spilles alltid piano i bakgrunnen. Her blir det servert typisk amerikansk mat, østers og de beste cocktailene. 

Denis elsker ferier og å reise. Hans favorittdestinasjon er uten tvil Mykonos. Mykonos er rett og slett Denis sitt eget "happy place" som han kaller det. Han føler seg alltid hjemme på Mykonos. Det er kanskje ikke så rart. For noen år tilbake tok han en DNA test for å finne ut av hvor hans egentlige opphav kommer fra og fikk da vite at hans biologiske far er halvt italiensk og halvt gresk. 

Reise og det å se andre kulturer er det som inspirerer Denis mest. Han elsker å se hvordan andre mennesker lever og har det. Denis besøkte Oslo i forbindelse med lanseringen av Blonde Life i februar 2017 og syntes det var vakkert med vinter og elsket å feste med glade nordmenn. Men helt ærlig liker han nok best å dra dit solen skinner. Han satser derfor å komme tilbake til Norge i en av sommermånedene for å oppleve Norge på sitt aller beste. 

Når han får spørsmålet om hvor han er om 10 år er svaret kontant at the sky is the limit! Om 10 år er han fortsatt lidenskapelig opptatt av jobben sin. Hver dag er en fantastisk dag! Denis føler seg heldig som har en jobb han elsker og som han gleder seg til å gå til hver eneste dag. Husker ikke sist jeg hadde en dårlig dag på jobb, jobben min gjør meg rett og slett sinnsykt glad!