Richard Manna var en av headlinerne under JOICO Global Destination Education og vi tør å påstå at han tok hvert eneste menneske i publikum med storm og rørte noe ved hvert eneste frisørhjerte. A CUT ABOVE med Richard ga oss gåsehud med sin historie, tekniske klipper, rå stylinger, sitt enorme engasjement og en formidlingsevne få forunt. Han tok oss med på en reise full av inspirasjon, latter, tårer, engasjement og motivasjon.

 

For Richard er respekt og teamwork elementært for å lykkes. Jobber man sammen som et team vil man oppnå mye mere enn om man står alene om jobben. Og jo mere du gir av deg selv, jo mere motivert blir du. 

“Step out of your comfort zone” var noe han repeterte flere ganger, noe vi ikke kunne vært mere enige i. Gjør dette så ofte du kan selv om det føles litt skummelt der og da. Det er når man går utenfor komfortsonen man blir sterkere og vokser. 

Wholistic success er nøkkelen til å ha det bedre som menneske og nøkkelen til fullstendig suksess. Det hjelper ikke å ha en strålende karriere om man ikke presterer på hjemmebane og ellers i livet. Det som er poenget med wholistic success er at man er i balanse på alle områder i livet, som igjen resulterer i at du blir et lykkeligere og et mere affektivt menneske. 

Kursing, utdannelse og opplæring er også noe Richard brenner for. Kunnskap for han handler om å dele med hverandre, styrke og heve hverandre.

Vi var så heldige å bli litt bedre kjent med han, hele intervjuet kan du lese under. 

Hva er du mest stolt av i karrieren din?

Å vinne London Hairdresser. Denne prisen har jeg jobbet veldig hardt for i mange år og det var deilig og endelig kunne ta med prisen hjem. 

Hva klarer du ikke å leve uten?

Uten tvil familien min.

Hva er ditt favorittprodukt i Joico?

Body Shake fordi den gir fantastisk volum og tekstur uten å bli fet og seig. 

Hva er ditt beste tips for de som ønsker å stikke seg ut og bli en suksessfull stylist?

Ha troen på deg selv, jobb hardt og ha en stor visjon samtidig som du bruker hjertet ditt. Prøv og lukk øynene dine og se for deg hva du ønsker å oppnå.

Hva er ditt hemmelige hårvåpen?

Hot Tools for fantastisk tekstur.

Hva gjør du på en typisk fridag?

Da liker jeg å gjøre helt vanlige ting: henge med kjæresten min som jeg akkurat har forlovet meg med, lage mat, slappe av og sykle. Jeg bor for tiden i NYC, byen jeg elsker.

Hva er ditt favoritt reisemål?

Mykonos er mitt definitive favoritt reisemål

Hvor er du om 10 år?

Da håper jeg at jeg har et stort hus på stranden og gjerne en leilighet i NYC, Kanskje jeg pendler mellom Australia og NYC?

Hva inspirerer deg?

Jeg blir inspirert av absolutt alt! Historie, fargeteknikker, arktiektur, farge, filmer. Alt jeg ser blir jeg inspirert av, det kan være en blomst, medusa, en bygning. Rett og slett alt jeg ser blir jeg inspirert av.

Fortell oss en hemmelighet!

Ha, ha, jeg har ingen hemmeligheter. Jeg tror jeg er en ganske åpen person som er lett å lese. Jeg er rett og slett en åpen bok for de som kjenner meg. 

 

Følg med for neste portrettintervju med Intensitydronningen Larisa Love!