Endelig lysere tider og varme kvelder! På lik linje som huden trenger håret beskyttelse i solen. Her er våre produkttips for å forberede sommerhåret!

Links: 1 2

STYLEPRIMERS er en rask kurbehandling som i tre enkle steg gir håret ditt akkurat hva det trenger, og som i tillegg primer håret ditt slik at det blir enklere å style. Du kan velge mellom tre ulike kurer; MOISTREPAIR, TAMEFRIZZ og ADDVOLUME. 

MOISTREPAIR: Kur som reparerer og styrker håret. Bedrer hårstrukturen, gir perfekt stylingbase og god glans. For langvarig effekt, start med en salongbehandling.

TAMEFRIZZ: Kur som pleier dypt og mykgjør. Bedrer hårstrukturen og gir perfekt stylingbase. For langvarig effekt, start med en salongbehandling. 

ADDVOLUME: Kur som pleier dypt og mykgjør. Bedrer hårstrukturen og gir perfekt stylingbase. For langvarig effekt, start med en salongbehandling.  

Slik bruker du STYLEPRIMERS: Påfør 10-25ml (avhengig av hårets lengde og tykkelse) i nyvasket håndkletørt hår og la virke i 5 minutter. Skyll godt. Bruk 1-2 ganger i uken.

JOICO K-PAK er for deg med kjemisk behandlet, skadet hår. K-PAK inneholder den høyeste konsentrasjonen av Bio-Advanced Peptide Complex™ K-PAK er gjenoppbyggende for håret ditt og gir det nytt liv, pleie og beskyttelse. K-PAK endrer radikalt kvalitet og utseende på håret.

Deep Penetrating Reconstructor: Hårkuren har vunnet tittelen “VERDENS BESTE HÅRKUR” hele 15 år på rad i Stylist Choice Awards. Den gir maksimal gjenoppbygging for alle hårtyper og tilfører håret elastisitet, styrke og glans. Gjenoppbygger hårets opprinnelige styrke og kvalitet, og sikrer optimal beskyttelse. Gir håret nytt liv og bevarer fargen lengre. Håret blir mer elastisk og mottakelig for styling. BRUK: Påføres i håndkletørt hår. La virke i 5 minutter. Skyll ut. Brukes 1-2 ganger i uken avhengig av hvor mye gjenoppbygging håret trenger.

Intense Hydrator: Intensiv fuktighetsbehandling som erstatter tapte lipider og gjenoppretter fuktigheten i tørt, skadet hår. Tilpasset alle hårtyper, spesielt ekstremt tørt eller skadet hår. Lukker skjellaget, bedrer elastisiteten og bevegligheten i håret. Gjenoppretter fylde og kontrollerer brusete hår. Gir glansfullt hår som bevarer fuktigheten lengre. BRUK: Påfør en liten mengde i håndkletørt hår. La virke i minst 5 minutter, slik at næringsstoffene trenger dypt inn i håret. Skyll og style. TIPS: For beste resultat, bruk K-PAK shampo og hårkuren Deep Penetrating Reconstructor i forkant. For veldig tørt eller skadet hår anbefales bruk av K-PAK Liquid Reconstructor i tillegg.

Revitaluxe: Kombinasjonen av både proteiner og fuktighet gjør denne kuren til en ekte “quick-fix”- perfekt i en travel hverdag.For normalt til tørt, skadet hår som ikke er veldig porøst. Super å bruke istedenfor conditioner i perioder for å ivareta et sunt hår.

BRUK: Kan brukes sammen med K-PAK Shampoo, eller en annen sjampo tilpasset hårtype og behov. Påfør i nyvasket, fuktig hår. La sitte i 3-5 minutter. Veksle mellom K-PAK ConditionerIntense Hydrator og Deep Penetrating Reconstructor.