Vinterens interiørtrender med Sandra


Sandra jobber som interiørarkitekt og designer i Tendenz Interiørdesign. Favoritt-trenden denne vinteren er den japanske inntreden i det skandinaviske designet. Her kan du lese mer om vinterens trender og Sandras tips til de som ønsker å skape drømmesalongen.
H18_Sandra7
H18_Sandra2

Hva jobber du med og hvorfor er du så glad i faget ditt?
Jeg tegner og designer frisørsalonger fra a-å. Faget mitt er min største hobby, og tenk å få jobbe med hobbyen sin hver eneste dag, det er ganske så fint! Jeg elsker å jobbe med farger og materialer og å kunne få være med å designe rom som er gode å jobbe i. 

H18_Sandra4
H18_Sandra6

 

Hva er din favoritt-trend denne vinteren?
Min favoritt-trend denne vinteren er den japanske inntreden i det skandinaviske designet i samspill med alle de mørke varme jord fargene som skal på vegger og interiør. Mitt beste tips til design av drømmesalong: Tenk nøye gjennom hva det er du ønsker deg og ikke minst hva du trenger - både når det gjelder plass og design. Ikke gjør komprimiss når det gjelder komfort og design, unn deg selv og kunden dette. 

 

H18_Sandra3

 

Hva er ditt favorittprodukt fra vårt sortiment? 
Mitt favorittprodukt fra vårt sortiment er den deilige infrarøde lampen fra Pietranera. Jeg er alltid kald når jeg ligger i vaskestolen, og hva er vel deiligere enn å holdes varm mens man ligger der med en god kur i håret?

H18_Sandra5

Hva må til for at det skal bli jul hjemme hos deg?
For at det skal bli ordentlig jul hjemme hos meg må juletreet være ferdig pyntet og julestrømpene henge ved peisen. Julen tilbringes hjemme med familien og kjæresten. 

Hva er ditt heteste budsjettips for drømmesalongen? 
Har du et lavt budsjett, men ønsker god komfort og design? Spørs oss om kampanjetilbud, her finnes det godbiter i ny og ne. Lag det som kan lages selv. Med litt hjelp fra O’store internett er det mye inspirasjon å hente i DIY-prosjekter.

Bilder er hentet fra Jotun