Da har du kommet riktig. Det er nettopp det Blomdahl gjør. Med sterile produkter, hygieniske metoder og hudvennlige smykker setter vi alltid din hud og helse først.

 

Av ekstra hensyn til barnet har vi utviklet medisinsk dobbelhulltaking, slik at det skal gå raskere, uten at det går utover med sikkerheten.

Slik gjøres en dobbelhulltaking

Medisinsk ørehulltaking i fire trinn

Bildene viser dobbelhulltaking, men det er også samme trinn hvis man tar ett hull i øret.

1. Markere

Plassen hvor du ønsker å ha smykket markeres med en kirurgisk markeringspenn.

2. Desinfisere

Huden rengjøres nøye med desinfiserende servietter.

3. Sterile engangsprodukter

Hullene tas med sterile hulltakingssmykker som sitter i en
engangsbeholdere. Det som kommer i kontakt med ditt øre kommer
kun fra den sterile forpakningen.

 

2. Desinfisere

Huden rengjøres nøye med desinfiserende servietter.

Med helsevesenet som forbilde

Vår medisinske hulltaking bygger på modern såkalt aseptisk teknikk fra helsevesenet. Det betyr at alle våre produkter og metoder er sikkert utformet for å unngå smittespredning ved hulltakingen. Den sterile metoden gjør din hulltaking hygienisk og sikker.

Har du ingen kontaktallergier?

Så bra! Da kan vi hjelpe deg å unngå dem også i fremtiden. Allergier kan utvikles når som helst i livet og en hulltaking gjør deg mer sårbar for ugunstige materialer, som nikkel, palladium, gull, kobolt osv. Det er derfor Blomdahl er så nøye med å bruke kun de aller sikreste materialene. 

 

Skånsomme materialer, også for allergikere

Våre hulltagningssmykker for øre og nese er utviklet i samråd med hudleger og passer derfor til alle. Til og med til deg som allerede er allergisk. Du kan velge mellom nøye utvalgt plast og titan, av de reneste kvaliteter. Overflatebelegg finnes bare på de delene av smykket som ikke kommer i tett kontakt med huden din. 

 

Hulltagingssmykke for at hullet skal gro raskt

Smykkene som brukes når du tar hull i ørene med Blomdahl er ikke vanlige øredobber. De er spesialdesignede for å hjelpe til med groprosessen og for at du enkelt og problemfritt skal kunne bytte til vanlige øredobber etter legingsperioden.

Bakdelen er nøkkelen til at hullet gror raskt

Når det kommer luft til det nytatte hullet i øret gror det bedre. Derfor sitter Blomdahl sine bakdeler alltid fast lengst ute på stiften og beskytter mot den skarpe spissen. Låsen kan derfor ikke føres lengre inn på stiften slik som på vanlige øredobber. På den måten kommer det alltid luft til det nytatte hullet.

Mer luft med lengre stift

For at det nytatte hullet skal holdes luftig og at det skal gro uten problem, er det viktig at stiften til hulltakingsøredobben er lang nok. Men tykkelsen på øreflipper varierer fra person til person. Derfor har Blomdahl hulltakingsøredobber med ekstra lange stift til dem med litt tykkere øreflipper.

Sikrere med en litt tykkere stift

Etter legningsperioden kan du ta ut hulltakingsøredobbene og bytte til andre øredobber. Huden som dannes er tynn og skjør, og det tar opp til et år før hullene har grodd helt. Derfor har Blomdahl sine hulltakingsøredobber et litt tykkere stift enn vanlige øredobber. Hullet blir da litt større i begynnelsen og skades ikke like lett når du bytter øredobber.

 

Sertifisert Hulltager

Blomdahl utdanner profesjonelle hulltakere i hele Norge. Vi gjør alt vi kan for at din hulltaking skal bli en trygg og sikker opplevelse. 

 

Når du skal ta hull i ørene

Før hulltakingen må du lese gjennom vilkårene i pleierådet, signere på at du godkjenner de samt at du har mottatt det skriftlige pleierådet.

· Jeg er over 18 år. Hvis ikke , skal foresatte godkjenne vilkårene.
· Jeg/mindreårig er helt frisk og har ingen sykdommer som hindrer meg i å ta hull i ørene. 
· Blomdahl øreanheng for hulltagning er utviklet i samråd med hudleger, for å passe alle. Selv deg som allerede har nikkelallergi. Du kan velge mellom nøye utvalgt plast (0% nikkel) og ren medisinsk titan. Overflatebelegget finnes kun på de delene av anhenget som aldri kommer i kontakt med huden. Dessuten er øreanhengene for hulltagning designet for best mulig legning. 
· Medisinsk hulltagning fra Blomdahl er basert på moderne, aseptisk teknikk fra helsevesenet. Det innebærer at pro-dukter og metoder er utformet for å unngå spredning av infeksjoner ved tidspunktet for hulltagningen. Det som måtte skje med hullet i tiden etter hulltagningen er helt mitt/foresattes ansvar. Et nytatt hull er et lite sår, derfor er det viktig å stelle det riktig i helningsperioden, slik at det ikke blir infisert. Ved å følge rådet for etterpleie reduserer jeg risikoen for infeksjon til et minimum.

Se hvordan å ta vare på dine nye hull.