6 håraccessoirer du må sikre deg denne våren


Vi elsker hårpynt i alle variasjoner! Hårpynt komplimenterer antrekket og er virkelig prikken over i`en for en trendy look. Her er håraccessoirene du må sikre deg nå.

Hårbøylen
Hårbøylen er tilbake og vi elsker den. Den finnes i alle størrelser og materialer. Gå for den tynne i fløyel for en diskret look. En tykk hårbøyle i ensfarget fløyel eller mønstrede silkestoffer er virkelig krydder for hverdagsfrisyren din. Glitterstener på hårbøylen gir den lille ekstra glamfaktoren du trenger til fest. Hårbøylen er nydelig i kombinasjon med både bølger og blankt slett hår. Bruk alltid varmebeskyttende når du krøller håret ditt. Joico Iron Clad er super for optimal varmebeskyttelse uten at håret blir stivt. Avslutt med Flip Turn for å holde bølgene på plass.

Hårbøyler i vakre farger og mønstre fra Noma
Kan kjøpes hos Oker Nittedal
Solbriller fra Quay / Oker Nittedal

Hårklyper
Hårklyper er superkult og tar oss tilbake til barndommen med sin litt naive og barnslige look. Kjør på med ensfargede klyper eller de med det lille ekstra, som disse med Swarowski krystaller. Bruk gjerne Body Shake for hold og volum uten en klebrig følelse slik at klypen sitter på plass hele dagen.

Hårklyper med ekte Swarowski krystaller fra Noma
Kan kjøpes hos Oker Nittedal

Silkeskjerf
Disse er helt nydelige og har utallige bruksområder. Bruk de på håndleddet, vesken eller i håret. Bind silkeskjerf i en lav hestehale for den ultimate vårlooken. Her har vi fønet på Structure Transfoamer for varmebeskyttelse, volum og blankhet. Transfoamer er en unik kombinasjon av både skum og krem i ett og samme produkt. Det optimale produktet for den perfekte fønen.

Silkeskjerf i deilig kvalitet med nydelige farger og mønstre fra Noma
Kan kjøpes hos Oker Nittedal

Hårsløyfe
Hårsløyfer passer i alt fra lave hestehaler til den såkalte oslobunen. Det gir et søtt og sofistikert uttrykk som passer de fleste stiler. Bruk den til å komplimentere looken eller gå for en skikkelig mismatch på en lekker måte. Spray håret med Power Spray for å holde håret på plass hele dagen. Ønsker du en mer rufsete, teksturert hestehale anbefaler vi Hair Shake for den perfekte uperfekte looken.

Hårstrikker med sløyfe i mange nydelige farger fra Noma 
Kan kjøpes hos Oker Nittedal

Scrunchies
90-talls hårstrikken er tilbake! Bruk de i høye eller lave hestehaler for en kul look som passer perfekt denne sesongen.  Denne nydelige blomstermønstrete scrunchien gir et romantisk preg ved å bruke den i en flette sammen med sommerkjolen. Den er også flott å bruke i en hairbun for det lille ekstra! Joico Instant Refresh er en super tørrshampo å bruke på en dårlig hårdag hvor man ofte setter håret i en hairbun. Den absorberer talg og gir en umiddelbar følelse av rent hår. Dessuten fjerner den lukt som setter seg i håret og fungerer også som en deilig hårparfyme.

Scrunchie fra Noma
Kan kjøpes hos Oker Nittedal

 

Hårspenne
Hårspennen er superkul og finnes i alt fra glitter og glam til enkle utgaver. Lån bestemors gamle brosje eller kjøp deg en ny spenne. Disse setter en ekstra spiss på antrekket og gir den rette looken for våren. Legg håret i midtskill med rett hår eller i sideskill med bølger for en mere glamorøs partylook. Spray på Humidity Blocker for et blankt hår som holder luftfuktigheten ute.

Hårspenne fra Glitter.

 

 

                                                                                                                Foto: Lene Taftø
                                                                                                                Modell: Live Gjøystdal
                                                                                                                Location: Oker Nittedal