Nyhet! Beach Style Creme


KMS introduserer limited edition Conscious Style Beach Style Creme. En stylingkrem laget med upcycled sargassotang.

 

FÅ BEACH LOOKEN

Denne innovative stylingkremen er et enkelt valg om du vil skape den sommerlige rett fra stranden looken med beachy waves, luftig tekstur og volum. I tillegg gir produktet fuktighet slik at det ikke oppleves stivt i håret. Conscious Style Beach Style Creme passer til alle hårtyper og lengder.

 

UPCYCLED SARGASSOTANG

Upcycling er en prosess hvor man bruker materialer eller gjenstander som ellers ville blitt til avfall for å skape noe nytt, men til et annet formål eller på en annen måte enn den opprinnelige.

De siste tiårene har klimaforandringer ført til oppvarming av havet, som igjen fører til overdreven vekst av tang. Flytende tang i havet er en av naturens mest motstandsdyktige havrensere ettersom den absorberer karbondioksid (CO2). Dessverre fører den overdrevne veksten til at store mengder tang flyter i land.

Tang som blir liggende og brytes ned på strender slipper ut avgasser av metan og karbondioksid, samt ødelegger økonomien i lokalsamfunn som følge av nedgang i turisme. Dette er et stort problem, men KMS har funnet en løsning.

KMS x CARBONWAVE

I samarbeid med start-up bedriften Carbonwave setter vi i KMS en ny standard for bærekraft innen hårpleie. Upcycled sargassotang er kjernen i nyheten CONSCIOUSSTYLE Beach Style Creme. Den plantebaserte emulgatoren gir en myk konsistens som er enkel å fordele og gir en luftig, teksturert finish samtidig som den tilfører fuktighet. Naturlige ingredienser, kombinert med det beste innen teknologi, gir uendelig med stylingmuligheter for alle hårtyper og lengder.