Ta vare på dine extensions i sommer


På sommeren er håret mer utsatt for skadelige UV stråler, klor, saltvann og andre ytre påvirkninger som kan skade både ditt naturlige hår og extensions. For å bevare dine extensions på best mulig måte anbefaler vi å følge våre retningslinjer for pleie og vedlikehold. Beauty Works tilbyr en rekke hårpleie produkter spesielt utviklet for å bevare håret i en optimal tilstand. I tillegg er det noen ting du kan ta hensyn til i forhold til livsstil. Her er våre beste tips for å ta vare på dine extensions på sommeren.

 

LIVSSTIL

Vi anbefaler å unngå både saltvann og klor da dette kan skade håret, gjøre det tørt, matt og misfarget. Ta deg gjerne et bad, men prøv å la være å svømme med hodet under vann.

UV-stråler fra solen vil misfarge dine extensions, og varmen kan gjøre håret tørt og skadet. Vi anbefaler derfor å bruke for eksempel en solhatt og unngå å eksponere håret for mye for sterke UV-stråler. I tillegg bør du alltid bruke et UV-beskyttende produkt.

 

 

Beauty Works After Sun UV Spray er perfekt å ha med seg i strandvesken. Sprayen beskytter mot skadelige UV-stråler og varme, opprettholder fargen og motvirker at håret blir tørt. Sprayen kan brukes i både vått og tørt hår, og påføres jevnlig gjennom dagen. Den lette formulaen legger seg som et usynlig slør og beskytter håret mot solen gjennom dagen.

Solkrem er viktig å huske på, men ikke i håret. Enkelte solkremer kan inneholde kjemikalier som kan gjøre dine extensions rosa/oransjefargede. Derfor anbefaler vi å holde extensions, spesielt blonde og balayagefargede, unna solkrem med kjemikalier som vi ikke kan garantere for.

 

HÅRVASK

Etter en lang dag på stranden har håret godt av en dyprens. Beauty Works After Sun Deep Cleanse Shampoo renser håret for sand, salt og solkrem, beskytter fargen og motvirker at håret blir tørt som følge av soleksponering. Tilsett tapt fuktighet etter en dag i solen med fuktighetsgivende og pleiende Beauty Works After Sun Conditioner Treatment.

 

BØRSTING

En god hårbørste vil ikke bare redde håret ditt fra uønskede skader og forhindre at det må byttes ut så ofte, men den vil også bevare ditt naturlige hår i best mulig tilstand. Uavhengig av hvilken metode som har blitt brukt til å sette på extensions, så er ditt naturlige hår mer utsatt for skade da alle typer extensions skaper slitasje på hårrøttene. Ved å bruke feil børste inntil hodebunnen kan du dra ut extensions. Dette kan igjen føre til håravfall, at håret tynnes ut og at røttene skades. Bruk derfor alltid Beauty Works Boar Bristle-børster som er spesielt utformet for extensions og glir trygt gjennom håret.

 

SØVN

Regel nr.1 når det kommer til søvn er å aldri legge seg med vått hår. På den måten unngår du knuter og skader. Vi anbefaler også å flette håret før du legger deg, slik at skjellaget ikke skal gnisse mot hverandre og bli slitt. 

 

LEVETID
Levetiden på extensionhåret avgjøres av hvordan det ivaretas. Vi garanterer ikke uendelig varighet på noen type extensions da det er en naturlig forbruksvare, men følger du våre retningslinjer for pleie og vedlikehold er du på god vei!

Se hele vårt utvalg av Beauty Works her:

Beauty Works - Tendenz