Denne sommerferien blir kanskje litt annerledes enn hva man er vant til. Vi er heldigvis heldige som bor i verdens beste ferieland med all verdens feriemuligheter. Uansett om du velger å bli hjemme i hagen i sommer, på fjellet eller ved sjøen, har vi hårtipsene til deg.

Storbyferie og volumized shopping
Ta shopping til nye høyder med ADDVOLUME! Er det storbytur som står på ferieplanen, er voluminøst hår en bra match med store shoppingposer.

 

ADDVOLUME Root and Body Lift gir en tørrere og mer crispy følelse i håret som mange liker. Sprayes i bunn og trekkes ut i håret med børste eller grov kam. Ønsker du et blankere voluminøst hår, velger du ADDVOLUME Volumizing Spray. Den gir mykere og softere volum til din glamorøse shoppingfølelse. Begge produktene gir 72 timer holdbarhet.

 

Tips! Mange føler at børsten lugger i lange hår når man føner. Spray i ADDVOLUME leave-in i lengdene når du føner, produktet er 2-phase, øvre del gir kambarhet og pleie, nedre del gir masse volum og fylde. 

 

Eucalyptus og kanel er to volumgivende ingredienser og er duften på produktene som gir en ren og fresh følelse. Teknologien i produktene; volumsupport er ikke-varme aktiviserende og virker like godt om du føner eller lufttørker håret. 

 

Skogstur med hengekøye

Lite gir mer zen enn å sove under åpen himmel i skogen. Nyvasket og velduftende hår gir den lille ekstra luksusfølelsen i skogen. 

 

 

MOISTREPAIR Cleansing Conditioner gir deg mindre bagasje og er perfekt å ta med på skogsturen. Dette er en cowash shampoo og conditioner i ett produkt. Aloe Vera og vanilje pleier og mykgjør håret ditt og gir deg en spaopplevlese ved skogstjernet, i tillegg til en himmelsk duft. Uten tilgang på dine vanlige beauty fasiliteter som for eksempel føner er det godt å vite at det finnes et produkt som reduserer tørketiden med opptil 50%! TERMASHAPE Quick Blow Dry fungerer like godt til lufttørking av håret og du kan derfor legge deg i hengekøya med tørt hår for natten.

 

 

Sjø, strand og båtferie

Lite slår sol, saltvann og badeferie ved sjøen i verdens vakreste land. Gå for den naturlige saltvanns-looken eller hva med en classy wet look på seilbåten?

Elsker du saltvanns-looken, men ikke like glad i å dyppe hodet under vann? Da hjelper HAIRPLAY Sea Salt Spray deg med å få det perfekte saltvannshåret med teksturert finish.  Saltet kommer fra dødehavet og gir deg looken med mye spenst i håret. Spray i og klem frem formen og teksturen du ønsker. 

 

Om du er en som går for en mer classy look, er wet look en stayer og er virkelig kronen på verket. Ved sjøen er det ofte vind eller bris og hvorfor ikke ha full kontroll på håret? For å få nok hold og glans, blander du HAIRPLAY styling gel og TAMEFRIZZ de frizz oil og påfører i håndkletørt hår. La det tørke og du ender opp med wet looken alle misunner deg. 

 

 

Pass på å la håret tørke uten at du tar for mye i det underveis og bruk mer produkt enn du normalt ville brukt. Pinnestivt hår er ikke like fint, unngå derfor å påføre stive produkter i lengdene. Gå heller for en conditoner eller kur for ekstra pleie og glans i lengdene. Soft myk wetlook i lengdene får du med TAMEFRIZZ smooting lotion, men pass på å bruk nok mengde produkt. 

 

Tips!
Spar tid på å ordne håret til venninnegjengens boble fest ved å gjøre om håret til en wet look bun for en glamorøs look nummer 2? 

 

Fjelltur i teltet eller på hytta

Fjellet er virkelig undervurdert om sommeren og nasjonalfølelsen står sjelden sterkere enn blant Norges majestetiske fjelltopper som bader i solskinn. Praktisk og fresht hår står i sentrum på denne turen. 

 

 

 

Fjellturen kan by på utfordringer når det gjelder vekt på sekken. Vi har derfor heldigvis et bredt utvalg av reisestørrelser. Se om du finner favorittproduktene i reisestørrelse hos din KMS frisør. I tillegg til reisestørrelser i shampoo og conditioner er tørrshampooen HAIRPLAY Makeover Spray et must i fjellsekken.

 

 

 

På slutten av dagen når du er svett og sliten, er det  bare å spraye håret fra bunn til spiss og børste gjennom. Rispudder tiltrekker seg overflødig fett fra hodebunnen og produktet tar bort lukt fra håret. Da er du klar for å sitte rundt bålpannen med noe godt i glasset utover kvelden med nyvasket følelse og fresht hår. 

 

 

Staycation og late dager på terrassen

De fleste av oss kommer til å tilbringe mer tid hjemme i ferien. Late dager på terrassen eller i hagen gir deg mange muligheter for å ta vare på deg selv og be inn til hyggelige middager og sene magiske sommerkvelder.

 

 

Hvorfor ikke skjemme bort håret litt ekstra og gi det en pleieboost. Sol og sommer tørker ut håret vårt og mange starter høsten med slitent og tørt hår. Produktene til KMS inneholder en unik teknologi; AHA Structer Complex som styrker og bygger opp den indre strukturen i håret og tilfører fuktighet.

 

 

 

Produktene med høyest andel av dette gullet for håret er MOISTREPAIR anti-breakage spray. Dette er en leave-in spray som du kan spraye der du trenger pleie i håret, lengder, spisser, fronten eller overhåret, deretter styles håret som normalt. Enklere og raskere blir det ikke. 

 

 

 

Er du ute etter spaopplevelsen med stearin lys på badekarkanten, velger du TAMEFRIZZ Smoothing Reconstructer. Denne dyptvikende kuren både pleier og beskytter håret ditt og etterlater det brusfritt. Vidunderkuren skal virke 3 minutter i fint hår og 5 minutter for intens pleie eller i grovt hår. Den tynger ikke håret, men etterlater håret med en pleiende og myk følelse. En av hemmelighetene i denne kuren er babasuolje som gir masse pleie og glans. 

 

Tips!

Skulle du ha litt tid til overs i ferien er det nå du skal trene på den stylingen du ikke helt får til eller utforske en ny måte å style håret på. 

Nyt sommeren og late ferie dager med fint og sunt hår!