Oktober er som kjent den rosa måneden, så hvorfor ikke feire den med en vakker rosatone i håret? Rosa i alle nyanser er vakkert til de fleste årstider og egner seg spesielt godt på denne tiden av året hvor solen ikke lenger er like sterk som i sommerhalvåret.

 

Variasjonene er uendelige når det gjelder rosatoner, med alt fra vakre pastelltoner, intense toner eller nydelige blondfarger med effekter av rosa. Om man ikke tør å ta den helt ut; hvorfor ikke binde et rosa sløyfebånd i et lekkert stylet hår? 

FARGERESEPT: 
Like deler Clear, Soft Pink og Titanium + 1 cm. Ruby Red. 

TIPS OG TRIKS VED BLANDING: 
Ha først Clear i fargeskålen, ha deretter Soft Pink og Ruby Red til ønsket nyanse i fargeskålen. Ved ønsket nyanse tilsett like deler Titanium (like deler som Clear.) 
For å bevare rosafargen enda lenger, anbefales våre nye Color Intensity Color Butters. 

Til Tones vakre pastellfarge anbefaler vi Color Color Butter Pink som lanseres i november. Vi har blandet denne med K-PAK Intense Hydrator for å gjøre fargen mindre intens. Fargekurene er veldig sterkt pigmenterte og vi anbefaler derfor at de blandes ut ved bruk til pastelltoner for å oppnå ønsket resultat. Med Color Intensity Color Butter dobles holdbarheten på din Intensity farge. 

 

 Husk å hashtagge de flotte fargejobbene dere gjør med #joiconorway og #joico på Instagram.