Hårproduktene som er bra for både deg og miljøet


KMS vil gjøre det enkelt for deg å ta et bærekraftig valg når det gjelder hårpleierutinen din. Med det lanseres en helt ny serie, KMS CONSCIOUS STYLE!

 Bærekraft og miljøbevissthet er blitt en naturlig del av hverdagen vår. Vi kildesorterer som aldri før og blir mer og mer bevisste i de daglige valgene vi tar. Nå vil KMS gjøre det enkelt for deg å ta et bærekraftig valg også når det gjelder hårprodukter. Dette blir garantert den nye favorittserien for deg som aktivt leter etter renere og mer bærekraftige hårprodukter fra start til finish - uten at det går på kompromiss med produktenes ytelse for å oppnå din stil.

 

Vi elsker at CONSCIOUS STYLE består av skånsomme formler til daglig bruk som er snille mot både deg og miljøet. Produktene er veganske og utviklet med få, men svært aktive ingredienser. Serien inneholder opptil 98% naturlige ingredienser og er opptil 97% nedbrytbare. Produktene er fri for sulfater, silikoner, mikroplast, mineraloljer og fargestoffer. Emballasjen er gjenvinnbar og til dels laget av resirkulert materiale (PCR).

CONSCIOUS STYLE består av fire essensielle produkter fra start til finish. Produktene gir vektløs fuktighet, naturlig tekstur og beskyttelse mot miljøforurensende stoffer. Et must på badet for deg med fint til normalt hår!

Everyday Shampoo – Rengjør skånsomt og bevarer den naturlige balansen i hår og hodebunn. Gir vektløs fuktighet, gjør håret mer medgjørlig og bedrer elastisiteten.

Everyday Conditioner – Løser floker skånsomt og bevarer den naturlige balansen i hår og hodebunn. Gir vektløs fuktighet, gjør håret mer medgjørlig og bedrer elastisiteten.

Styling Putty - Paste i fast konsistens som brytes lett ned i hånden for perfekt fordeling. Gir kontroll, definisjon og en teksturert, matt finish. Gir langvarig fleksibelt hold uten å bli stiv. Påføres i håndkletørt eller tørt hår.

Multi-Benefit Spray - Fleksibel styling & finishing spray som gir vektløs hold, fuktighet, elastisitet og varmebeskyttelse. Som styling spray, gjør den håret mer medgjørlig og tilfører tekstur under føning. Som en finishing spray, gir den vektløs, fleksibelt hold som bevarer frisyren og reduserer frizz.

Alle produktene i Conscious Style serien inneholder opptil 98% naturlige ingredienser. Nøkkelingrediensene er ECOCERT sertifisert moringa olje og glutenfri havreolje.

 

Moringa olje presses ut av frøene fra Moringa oleifera treet, “mirakeltreet” kjent for å være den mest næringsrike planten på jorden som inneholder en av de høyeste og kraftigste kildene til multivitaminer og antioksidanter. Oljen bidrar til å sikre fuktighet og beskytte hår og hodebunn mot miljøforurensende stoffer. Moringa oljen er ECOCERT sertifisert organisk. KMS sin leverandør er en familieeiet virksomhet som støtter prosjekter som tar sikte på å forbedre lokalsamfunnene på en sosialt og miljømessig bærekraftig måte.

 

Avena sativa (havre) kjerneolje er en naturlig glutenfri olje, fullpakket med høyt innhold av lipider og vitaminer. Den er kjent for sine milde og beroligende egenskaper som hjelper til med å opprettholde hodebunnenes naturlige balanse ved å erstatte lipider som går tapt i hverdagens aktiviteter. Oljen tilfører fuktighet til hodebunnen og håret ved å låse fuktighetsnivåene, forhindre ytterligere tørking og gjenopprette hårets naturlige glans og elastisitet. Havreoljen er ECOCERT sertifisert organisk.

KMS sin leverandør driver bærekraftig ved å samarbeide med lokale landbruk som gir sysselsetting lokalt mens de produserer på en bærekraftig måte for å unngå avfall eller energiintensive behandlinger.