Månedens KMS stylist


Har du fått med deg kritikerroste Pørni med Henriette Stenstrup i hovedrollen?

Vi er stolt samarbeidspartner med stylisten Nina Elise Johansen – @ninaej3 som står for hår og make-up i denne kritikerroste TV- serien som går på Viaplay. 

 

 

Nina Elise er en superdyktig og inspirerende stylist som har jobbet med flere kjente produksjoner som Flukten Over Grensen, Livstid, Twin, Nobel og Børning for å nevne noen. Vi har snakket med denne spennende dama som elsker jobben sin.

 

Hva gjør at du liker jobben din?

Jeg liker jobben min fordi jeg er glad i å jobbe med mennesker og det å være kreativ. Liker også at ingen av prosjektene jeg jobber på er like. Jeg må hele tiden utvikle meg og lære noe nytt. Det er vanskelig å bli lei en så morsom jobb. 

 

 

Hvilke prosjekter jobber du med og har du jobbet med de siste årene?

Jeg har til sammen jobbet på over 40 TV- og film produksjoner siden 2005 og brukt KMS på alle. Det siste prosjektet jeg er aktuell med er Pørni – en TV-serie som går på Viaplay nå. 

 

Før dette har jeg blant annet jobbet på spillefilmen Flukten Over Grensen, NRK siner TV serier Livstid, Twin, og Nobel, TV 2 serien Grenseland og spillefilmene Børning 2 og Doktor Proktor. Jeg har også nylig jobbet med en spillefilm som ikke har kommet ut enda – Clue Matesegåten. 

 

Hvilke instakontoer må du følge med på?

Jeg følger ikke veldig nøye med på noen spesielle Instakontoer, følger mest med på kontoene til venner og kollegaer. 

 

Hva inspirerer deg?

Det er mye som inspirerer meg! Kollegaer, venner og familie er en stor inspirasjon. Jeg blir også inspirert av folk på gaten, andre filmer og dere i KMS og Tendenz, i tillegg til kursene deres. 

 

Hvorfor skal vi se Pørni?

Pørni er en bra, realistisk og morsom TV- serie som de fleste kan kjenne seg litt igjen i. 

Henriette har selv skrevet serien som reflekterer tiden vi er inne i. 

 

 

Hvorfor bruker du KMS på sett?

KMS er ett enkelt og lett produkt som passer til alle hårtyper. De lukter ikke for mye og har godt hold. Produktene virker som de skal og er lette å jobbe med . 

 

Hva er ditt favorittprodukt fra KMS? 

Dette er vanskelig å svare på, men om jeg må si kun et produkt, er det MOLDING PASTE.

Den er fantastisk til de fleste korte frisyrer. Jeg kan heller ikke gjøre en jobb uten FIRM FINISHING SPRAY. Den er god og den kan gres ut om håret skal styles på nytt. De siste 8 ukene har jeg også forelsket meg i den nye SOLID SHAMPOO. Den er fantastisk til hårvasken og super til vask av sminkekoster!  Må også nevne HYDRATING OIL. Super til hår, men også fin til huden og skjegg. Har den alltid med på sett .

 

Har du et tips/triks eller hemmelig hårvåpen du vil dele? 

HYDRATING OIL er super siden den kan brukes til både hår og hud. Tips og triks hmm... Jeg er glad i å blande mange av KMS sine produkter,  men det trikset jeg bruker mest er å blande MOLDING PASTE og LIQUID WAX. Det er en fin blanding, spesielt der du ønsker litt mer glans og hold.  

 

Da er det bare å benke seg foran TVen og se Pørni. Vi gleder oss skikkelig til å se den selv også!