Vi slår et slag for en skikkelig kul hårstyling til gutta. Kult hår er virkelig prikken over i´en til antrekket.

 

 

Med vår bestselger Molding Paste kan du lage alt fra classy til sporty til hipster look. Molding Paste er en av våre all time stylingfavoritter og gutta elsker denne. Kanskje ikke så rart ettersom den gir deg formbarhet og fleksibelt hold, samt følelsen av fyldigere hår. Bruk den i vått eller tørt hår, alene eller sammen med din favoritt cocktail. 

På vår instagram @kmshairno under highlights, har vi samlet våre favorittcocktails under cocktails. Sjekk gjerne ut disse for en mix som passer perfekt til ditt hår og din ønskede look. 

 

Vi har samlet fire coole looks med Molding Paste, laget av vår egen Education Manager @stian.holter på @vetle.nilsen her.

 

 

Classy look er superfin til de fleste styles for å stramme opp eller understreke looken. 

 

Her er Molding Paste først brukt i vått hår og deretter er håret lufttørket.

Når håret er tørt kan det brytes opp med en ny liten mengde Molding Paste.   

 

Alternativt kan det fingerfønes i ønsket form (her er det lagt i en sideskill) og brytes opp med litt Molding Paste etterpå. 

 

 

Casual style er en look som vi ser i trendbildet med krøller på gutta. Den er en look som virkelig er prikken over i´en til antrekket. Denne fungerer til både gutter med naturlige krøller og til de som ikke har krøller, men litt lengde på håret. 

 

Her er det brukt Molding Paste i fuktig hår, deretter er håret tvinnet i seksjoner som klemmes mens man tørker det. Molding Paste er deretter påført i tørt hår. Man kan også gjerne avslutte med Dry Wax styling spray for å fremheve den teksturerte looken.

 

Har du ikke naturlige krøller, kan du fingerføne håret i ønsket form og deretter bruke en krølltang for form og tekstur. Avslutt deretter med Molding Paste for å separere krøllene. Og også gjerne Dry Wax for å fremheve den teksturerte looken.

 

 

Trenger du en kul look til en spesiell anledning, er dette frisyren for deg. Den understreker virkelig en moderne stil og vi har derfor kalt den hipster. 

 

Her er det bevart en stor trekant i overhåret. Molding Paste er brukt i underhåret og rundt på sidene i vått hår og kammet smalt inntil. Når trekanten på toppen er tørr, bruk en varmebeskyttelse; for eksempel 2 in 1 Thermashape og en stor krølltang. Style det til med Molding Paste for å bryte opp krøllene.

 

 

Sporty looken er ikke bare til trening, men også en look som er sterk i trendbildet denne sesongen. 

 

Påfør Molding Paste i vått hår. Føn volum med hendene for å få det til å se løst og naturlig ut med en luftig krøll. For kontroll og definisjon i tørt hår, påfør Molding Paste og style til en teksturert form.