Endelig er konfirmasjonstiden her og mange har måtte vente ekstra lenge på sin ❤ Selv om mange konfirmanter ønsker seg penger er det også mange som vil sette stor pris på å få en gave.

HH Simonsen tilbyr nå en nydelig sorbetkolleksjon i de deiligste pastellfargene. De kommer i en lekker gavepakke og er den perfekte konfirmasjonsgaven. Den kommer i to forskjellige gavepakker og passer til alle hårtyper.

  

True Divinity 
 inneholder 1 sort Wonder Brush, 2 x Carbon clips, 1 heat pouch, og en pakke cuddles

 

Rod VS4

inneholder Heat Protection Spray, 2 x Carbon clips, 1 heat pouch + hanske, og en pakke cuddles

 


 


Visste du at håret ikke klarer å reparere seg selv? En god børste som grer håret skånsomt er viktig med tanke på et sunt og vakkert hår. Våre børster fra Wonder Brush grer skånsomt i tillegg til å være en skikkelig god flokeløser. Wonder Brush er en fantastisk børste som grer selv de største floker.

 


 

Tips til skånsom børsting av håret!

Begynn med å gre det nederste håret og jobb deg opppover for å løse opp de vanskelige flokene. Da unngår du at flokene blir sittende fast midt i håret, i tillegg til mindre slitasje på håret. Børstepluggene til Wonder Brush er også med på å gi økt blodsirkulasjon som gjør at håret vokser fortere.