Tips til kunnskap og inspirasjon for alle frisører


Vi er alle satt i en vanskelig og uoversiktlig situasjon hvor vi brått er fjernet fra normalen med hektiske og innbringende dager i salongen. Vi forsøker å tenke positivt og fokusere på de tingene vi kan gjøre noe med - og som vi nå plutselig har fått litt bedre tid til.

Hva med å gjøre noe positivt ut av situasjonen å bruke tiden til noe fornuftig? Hva med å tilegne seg ny kunnskap eller suge til seg masse deilig inspirasjon slik at bagasjen er fylt opp til man er tilbake i salongen igjen. 

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg har vi samlet en liten oversikt under med hvor du finner produktkunnskap, fargeteori, inspirasjon, videoer, blogg og fargeresepter.

 

joico.no - her finner du alt av produktinformasjon, fargeteori, stylingvideoer, lekre fargeresepter og blogginnlegg med fokus på kunnskap og inspirasjon. 

tendenz.net - her finner du alt av produktinformasjon om alle våre produkter, verktøy og rekvisita, samt blogginnlegg på tvers av våre produktmerker.

https://youtu.be/2utT4iA_Hn0 - KMS sin globale YouTube konto med masse deilig inspirasjon til deg som KMS stylist.

kmshair.com - her finner du alt av produktinformasjon, teknologi, brand- og produktvideoer, samt en egen fane for stylister spesifikt for KMS.

KMS interaktiv pdf - her finner du samme produktinformasjon som på kmshair.com , men oversatt til norsk. 

Insphairation - her får du inspirasjon av vår egen Stian (KMS Educational Manager) på klipp, styling og hvordan bruke KMS produktene. 

Følg oss også i sosiale medier hvor vi både deler inspirasjon og ny kunnskap. 

Instagram: @joiconorway @kmshairno @tendenzno @blomdahlno @tendenzinteriordesign

Facebook: Joico Norway  - KMS Norway  - Tendenz Hårpleie - Blomdahl Medical Norway - Tendez Interiørdesign

Vi håper du holder deg frisk <3

Bruk tiden verdifullt og la oss stå sammen hver for oss slik at vi kommer styrket ut av dette. 

We are sending you all some love and inspiration