Da Look At Me skulle åpne en ny avdeling i VG-passasjen i Oslo kom de til Tendenz Interiørdesign. Der fikk de hjelp til å plukke ut møbler og utstyr, som sammen med deres egne, personlige detaljer har resultert i en varm og lun salong.

Da Look At Me skulle åpne en ny avdeling i VG-passasjen i Oslo kom de til Tendenz Interiørdesign. Der fikk de hjelp til å plukke ut møbler og utstyr, som sammen med deres egne, personlige detaljer har resultert i en varm og lun salong. Farger som beige, muldvarp og kobber i kombinasjon med treverk gir en herlig atmosfære i den store salongen i Akersgata. 

Frisørstolen Mor fra Pietranera ble levert med krom stjernefot, og trukket i beige skimrende skai L10 og muldvarp L09. Mor er en av de stolene på markedet som kan bli desidert lavest, noe som er svært viktig hvis man har frisører som ikke er så høye. Med sine 39 cm på laveste posisjon unngår man virkelig belastningsskader!   Stylingstasjonen Look At Me valgte heter Oasis, og kommer fra REM. De har kombinert to varianter av Oasis, både vegghengt enkeltplass og frittstående tomannsøy. De har valgt hvit laminat i kombinasjon med Loft Oak, noe som blir en vakker kombinasjon med skaien på stolen. Loft Oak har nå dessverre gått ut av produksjon, men har blitt erstattet av den unike Rustic Oak, som du kan se nærmere på her.

Vaskestolen Wen Pro får virkelig være stjerna i vaskesonen. Med både elektrisk fotstøtte og deilig luftputemassasje blir det en deilig affære for kunden. Stolen kan også leveres uten både massasje og benstøtte. 

Gratulerer med den lekre salongen, Look At Me! Vi vet i allefall hvor vi vil nyte egentiden vår.