Image Concept fra Pietranera og Karisma er et nytt og innovativt system som frisørverdenen knapt har sett maken til. Systemet tillater deg å utnytte verdifulle kvadratmeter til det fulle, ved å kombinere møbel og reklame i ett!

Ved hjelp av sterke magneter festes en trykket PVC-duk til møbelet, som igjen bli bakgrunnsbelyst av LED-pærer. Duken kan trykkes med et utvalg fra standardsortimentet, eller du kan få trykket din helt personlige duk, med f eks salongens logo eller et produkt du vil ha spesiell fokus på. Siden duken kun er festet med magneter er det både raskt, enkelt og billig å fornye salongen – bytt bare ut duken!

Sortimentet består av 4 produkter; Party Image resepsjon, Fraim frittstående stylingstasjon, Expo Light salgshyller og Infinity vaskestol. Resepsjonen finnes i 2 forskjellige størrelser, og med ramme i enten hvitt eller sort. Vaskestolene kan leveres i mange forskjellige skaivarianter, du kan til og med velge fargen på sømmen selv! Skreddersøm på høyeste nivå, og sørger for en virkelig unik salong.

“Dersom du har en salong med lite veggplass, og det er vanskelig å få plass til antallet plasser du ønsker, kan du dele opp rommet ved hjelp av den frittstående stylingstasjonen Fraim”, tipser Tendenz Interiørdesign sin interiørdesigner Tone Tjærbo Lie. “Med salongens logo eller et stemningsfullt bilde på baksiden av stylingstasjonen gir du en unik atmosfære til salongen, for ikke å snakke om den gratis reklamen det er med opplyste bilder når salongen og natten ellers er blitt mørk.” Fraim har alt man trenger inkludert, både fønholdere, forstøtte og stikkontakter. Alt utført i krom, noe som tilfører en følelse av eksklusivitet. 
 
Sales & Marketing Manager i Tendenz Interiørdesign, Anne Grethe Nordvang, forteller at produktene er blitt svært populære på kort tid. “Spesielt resepsjonene er blitt meget godt mottatt, og det produseres i de lekreste bilder for å markedsføre salongene. I tillegg ønsker vi økt fokus på shop-in-shop for å øke salongens videresalg, og da kan Expo Light virkelig gi produktene en ekstra dose eksklusivitet, eller sette fokus på et kampanjeprodukt”, sier hun. 
 

Mer informasjon om Image Concept kan du se i presentasjonen her, eller ta kontakt med Anne Grethe i Tendenz Interiørdesign på anne.grethe@tendenz.net