Til hovedmeny Til innhold

Totalt saksekonsept fra Excellent Edges

Saksen er det viktigste verktøyet i din arbeidshverdag, derfor er valget av riktig saks veldig viktig. Det finnes forskjellige sakser å velge mellom til ulike bruksområder, så du som frisør kan utfolde deg mer kreativt i ditt arbeid. Ergonomien er hovedfokus hos Excellent Edges og alle sakser er håndlaget og dermed unike.
Annicken
Annicken_sitat

Akkurat som en kokk tar vare på sine kniver, er vedlikehold og rengjøring av saksene er viktig for en frisør. Når du er ferdig med din siste kunde for dagen er det viktig at du drar over bladene på saksen med pusseskinnet ditt 3 ganger, dette er med på å mikroslipe bladene slik at saksene holder seg lenger. Det er også viktig å dryppe olje på hver side av saksen, og dra oljen utover bladene. Dette er med på å beskytte mot blandt annet vann og styling.

 

Oda
Oda_sitat

Vi tilbyr sakseinspirasjonskurs hvor du får en fullstendig innføring i bruken av alle de forskjellige saksene. Du kan også høre med din agent om salongkurs for deg i din salong.

Vi tilbyr også leie av sakser, for mer informasjon kontakt Anine på mail: anine@tendenz.net

Sakser_870x500

1 Marlin Slim – den ultimate saksen for deg som slicer og chipper  mye, den er designet til å klippe i tørt hår. Saksen er super til å sette ditt særpreg på frisyren.
 
2 Fish Kit Sting Ray – er designet for å klippe rette linjer, dens spesielle design gjør at du kan klippe buede linjer rundt hjørner og konkave linjer. Den kan også brukes til pointing, saks over kam. Denne saksen er super for deg som klipper mye tekniske klipper.
 
3 Fish Kit Croc – gir uante muligheter. Den er super til å klippe rene linjer med soft utrykk, saks over kam samt texturere.