For bruden er denne dagen et av livets høydepunkter og du som frisør spiller en stor rolle for at den skal bli så vellykket som mulig!

Trendene innen bryllupshår er fremdeles løse, ledige klassiske oppsetninger eller en god styling med enkle bølger eller krøller. Lekker, enkel pynt og glansfullt vakkert hår, gjør at de fleste føler at de er den beste utgaven av seg selv. For akkurat det er nok den viktigste huskeregelen for oss frisører, det er ikke denne dagen man foreslår en make-over!

Blankt vakkert hår er det fineste tilbehøret denne dagen, enten du er selve bruden eller gjest! Våre Vero K-PAK Instant Gloss Toners er en enkel og effektiv behandling å tilby. De etterlater en fantastisk glans og gir en naturlig look. Les mer om Instant Gloss Toners her.

Klikk her for Blomdahl Perleøredobbene.

Det er få stylingprodukter som slår hårskum før føn for langvarig volum og hold. Her har vi brukt Powerwhip siden håret til Silje er tykt. På tynne fine hår er Joiwhip perfekt. Start alltid med å fordele litt Joilotion i håret som gir fyldighet og glans i alle hårtyper og en perfekt base å bygge videre styling på. Bølgene er laget med Hot Tools på Iron Clad for varmebeskyttelse. Avslutt frisyren med Power Spray og Humidity Blocker for hold og fuktighetsbeksyttelse!