De fleste kjenner til at skal man få bukt med og styrke en uren hud, får man aller best resultat om man tar behandlinger hos hudpleier i kombinasjon med riktig hjemmebehandling. Det samme gjelder håret vårt. Joico tilbyr en unik salongbehandling; K-PAK Hair Repair, som er en firetrinns salongbehandling og ekte SPA for håret!

De fire trinnene i K-PAK gullrekka vår består av: av en dyprens, et unikt produkt som senker pH-verdien på håret, verdens beste proteinkur og fuktighetskur. Resultatet blir et sunnere, sterkere hår - kun etter en behandling.

K-PAK Clarifying Shampoo – dyprens (les om hvorfor det er viktig med en god rens her)

K-PAK Cuticle Sealer – senker pH-verdien på håret (les om hårets pH-verdi her)

K-PAK Reconstructor – prisvinnende gjenoppbyggende proteinkur (les om hva som skjer når håret tappes for proteiner her)

K-PAK Intense Hydrator – fuktighetskur som gjenoppretter fuktighetsbalansen og forsegler skjellaget (les om hva som tørker ut håret her)

K-PAK Hair Repair anbefales til alle som ønsker det optimale innen sunt hår. I kombinasjon med riktig produkter til hjemmebruk, garanter Joico et sunnere, sterkere hår.

Hva gjør at K-PAK er prisvinnende og best på gjenoppbygging av håret vårt gjennom mange år?
Hvis man skal gjenoppbygge et skadet hår, fra innerst til ytterst, må også alle hårets byggesteiner gjenoppbygges. Joico har patentert sin teknologi som betyr at det er kun Joico som gjenoppbygger håret med hårets eksakte sammensetning av 19 aminosyrer og naturlig oppbygging. Vi liker å si at  Joico er "flytende hår" på flaske, for Joico gjenoppbygger håret, med hårets egne byggesteiner. Det finnes ikke noen bedre måte å gjenoppbygge et hår på.

Se for deg et puslespill. For å lage et helt bilde, må alle brikkene være på plass! Mangler du en eller to biter, kan det fortsatt bli et fint bilde, men det blir aldri helt fullstendig – det samme gjelder håret! Der mange produkter legger seg som en "bandasje" eller mangler noen "brikker i bildet", legger Joico alle brikkene og kan dermed reparere hele håret.

Alle Joico sine produkter har en molekylærvekt fra 150 til 2500. Det vil si at vi kan garantere at produktene gjenoppbygger hele håret fra innerst i margen til 
ytterst i skjellaget.