Våren er her og vi har tatt en titt på fargetrendene. Denne sesongen kan du boltre deg i alt fra nydelige pasteller til sesongens blonde favoritter og deilige sjokoladebrune nyanser. Ta frem fargepenselen og lag sesongens vakreste hårfarge.
JOICO_harfarge_trend_pastel

PASTELLER
Pasteller er ekstra vakkert om våren, i år ser vi de ikke bare i håret, men også på klær og i interiøret. Rosa eller fersken pasteller i håret er nydelig, enten som helfarge eller i effekter. Våre Joico Intensity farger har en palett av nydelige farger hvor du selv velger intensiteten på fargen ettersom hvordan du velger å blande den. 

JOICO_harfarge_trend_sunkissed
Joico_produkter_bleking

SOLKYSSET HÅR
Bare navnet får oss til å glede oss over lysere tider. Dette er fargen som ser ut som du har vært et par uker i solen og er nydelig til både lyse og mørkere hår. For den perfekte looken kan du gå for en lysning med balayage- eller folieteknikk. Vår Blonde Life- og Vero Light bleking er fantastiske til kalde lyse toner i folier, mens våre Free Play Clay og Creme Lightener er perfekte til balayage teknikker pga. konsistensen. 

JOICO_harfarge_trend_platina
KPAK-4-trinnssystem_4

PLATINABLONDT HÅR
Det platinablonde håret er fortsatt trendy. Etter blekingen anbefales en toning fra Vero K-PAK Chrome eller LumiShine Demi-Permanent Liquids for den perfekte nyansen og ikke minst for et fantastisk blankt og glansfullt sluttresultat. Med denne hårfargen er det ekstra viktig å beskytte og pleie håret ditt med de riktige produktene slik at det ser friskt og glansfullt ut. Vår salongbehandling med gullrekka eller K-PAK Hair Repair System er den ultimate kuren for dette håret. Les mer om behandlingen her ->

For hjemmepleie anbefales våre Blonde Life produkter som renser håret og bevarer fargen til neste frisørbesøk. 

 

JOICO_harfarge_trend_brownhair
Joico_produkter_colorInfuse_brown

 

 

 

 

BRUNETTER
Brunetter er lekkert året rundt og finnes i alle mulige nyanser. Denne våren skal brunettene ha en dyp brunfarge, fra sjokoladebrun til varme toner. For å bryte opp en mektig brunfarge kan det være fint med noen striper gjort med en balayageteknikk. Brune nyanser er ekstra nydelige om de er glansfulle. Bruk derfor en Vero K-PAK Chrome eller Demi-Permanent Liquids fra LumiShine i lengdene når du tar etterveksten din for et vakkert blankt sluttresultat. Color Infuse Brown er perfekt for å friske opp fargen mellom frisørbesøkene.