Vi har pratet med Karianne Sørvig som jobber som opplæringskonsulent for Joico Norge og driver salongen Oker i Nittedal med sin kollega Kristin. Hun deler sine tips og triks og en nydelig fargeresept.
V18_Blogpost_oker4 copy

Karianne Sørvig jobber som opplæringskonsulent for Joico Norge, i tillegg til at hun driver frisørsalongen Oker i Nittedal sammen med sin kollega Kristin. 
I det man setter foten sin inn på Oker føler man seg velkommen. Salongen er lekker, men samtidig upretensiøs med en deilig atmosfære.  Salongen er en liten oase midt på Nittedal stasjon hvor kan man nyte egentid med rykende fersk kaffe fra Landhandleriet og de nyeste magasinene.

Vi har snakket med Karianne om årets hårtender og hun avslører sine hemmelige tips og triks. I tillegg deler hun en nydelig fargeresept.  

Bilde Oker 2

Hva inspireres du av om dagen?
Jeg blir inspirert av årstider. Og nå er det vår! Jeg prøver å skape solspill i håret ved og brushe på bleking i overhåret og spesielt mot ansiktet. Jeg blir også inspirert av kundene mine som stadig vekk er med på nye ting. Det inspirerer meg å måtte tenke nytt rett og slett.

V18_Blogpost_oker3

Hvilke hårtrender digger du i 2018?
Jeg synes det er veldig kult at håret skal toppe antrekket litt mer nå. Med masse accessoirer, fargerike skjerf, bøyler klyper og scrunchies.

Hva er ditt hemmelige hårvåpen?
I salongen er det Cuticle Sealer som er en del av Joico sitt Hair Repair System. Den er magisk, håret blir råfint og kundene elsker hvordan håret stråler. Til hjemmebruk så må det bli K-PAK  Liquid Reconstructor. Jeg er en travel trebarnsmor så dette er den perfekte kuren for meg. Det er mye kreativ frihet i et sunt og sterkt hår!

Bilde fra Oker

Hva er din favoritt fargeteknikk?
Frihåndsteknikker i alle former! Men jeg synes det er spesielt morsomt å påføre bleking med flat pensel og brush-teknikk som vi har på Foil Free kurset som holdes hos Joico i år.

Hvilke produkter kan du ikke leve uten?
K-PAK Color Therapy Restorative Styling Oil. Digger at den passer på håret mitt på mange måter. Håret mitt beholder fuktigheten, den har UV og varmebeskyttelse, i tillegg lukter den veldig godt.

V18_Blogpost_oker5

Hva er ditt beste triks på en bad hair day?
Da pleier jeg å påføre Joico Body Shake i røttene og sette i et tørkle. Nå som hårbøylen har kommet tilbake, blir det ofte at jeg tar på den også.

V18_Blogpost_oker6

 

 

 

 

Fargeresept på denne nydelige fargen:
Bunn og mørke skygger i underhåret: like deler LumiShine Permanent Creme Color 6NWB og 5NWB med 3% (10 vol)
Bleking i front og overhåret: Blonde Life med 6% (20 vol) 
Nyansering i vasken: LumiShine Demi- Permanent Liquids 8NG 1,5% (5vol)