Joico har vært NR 1. på gjenoppbygging av skadet hår en årrekke med vår prisvinnende K-PAK Reconstructor. Vi tilbyr kurer til alle hårtyper og behov. Her er en kur-guide som hjelper deg å finne hvilken kur som passer din hårtype!

PROTEINKUR- KÅRET TIL BESTE  HÅRKUR I 16 ÅR! 
K-PAK RECONSTRUCTOR er en proteinkur som gjenoppbygger hele hårstrukturen og bringer håret tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand. Anbefales for kjemisk behandlet, skadet hår. Det finnes simpelthen ingen bedre måte å gjenoppbygge et skadet hår på! Anbefales 1-3 ganger i uken. For optimalt resultat i kombinasjon med K-PAK Intense Hydrator på porøst skadet hår.

 

FUKTIGHETSKUR 
K-PAK  INTENSE HYDRATOR er for deg som har tørt, skadet, kjemisk behandlet eller naturlig tørt hår. Gjenoppretter fuktighetsbalansen, lukker skjellaget, gir nytt liv til håret, fantastisk glans og kambarhet. Håret blir sterkt, smidig og enkelt å style.

 

PROTEIN- OG  FUKTIGHETSKUR
K-PAK REVITALUXE Kombinasjonen av både proteiner og fuktighet gjør denne kuren til en ekte “quick-fix”- perfekt i en travel hverdag.For normalt til tørt, skadet hår som ikke er veldig porøst. Super å bruke istedenfor conditioner i perioder for å ivareta et sunt hår.

KUR FOR FARGEBEHANDLET HÅR- KÅRET TIL BESTE NYE HÅRKUR! 
K-PAK COLOR  THERAPY LUSTER LOCK Fremhever – og forlenger fargens holdbarhet, gjenoppbygger, pleier og gir en utrolig glansfull overflate på håret. Inneholder bl.a. argan olje som gir silkemykt hår som er enkelt å gre og style.

 

 

KUR FOR  BLONDT HÅR
BLONDE LIFE  BRIGHTENING MASQUE Blondinenes favoritt! For normalt eller kjemisk behandlet hår. Gjør blondfargen klar, lys og glansfull ved å fjerne belegg, nøytralisere klor og spor av mineraler som gjør blondt hår matt og gult. Samtidig gir den masse fuktighet, kambarhet og fantastisk glans.

 

FUKTIGHETSKUR
MOISTURE RECOVERY TREATMENT BALM For tykt, grovt uregjerlig eller tørt hår. Dette er en intensiv fuktighetskur som gir elastisitet, mykhet og nytt liv til tørt, grovt hår. Håret blir mykt, medgjørlig og fuktighetsrikt.