Anne Grethe jobber som interiørdesigner og prosjektleder i Tendenz Interiørdesign. Her forteller hun litt om sine favoritt-trender innen interiør denne vinteren.
H18_Anne_Grethe2

 

Hva jobber du med og hvorfor er du så glad i faget ditt?
Jeg er interiørdesigner og prosjektleder. Jeg elsker å være i en kreativ prosess hver dag og utvikle unike og funksjonelle salonger i samarbeid med våre kunder. Det som også er fantastisk inspirerende er et godt samarbeid med kunden og ikke minst at vi ofte opplever at salongene ofte øker omsetningen med hjelp fra vår designservice.

 

H18_Anne_Grethe4
H18_Anne_Grethe3

Hva er dine favoritt trender denne vinteren?
Grønt er min favoritt farge denne vinteren. Grønt er en naturlig forlengelse og videreføring av blå, som er årets farge i 2018/19. Fargene inviterer til ro og hvile og er helt i tråd med tidens hovedtrend der vi skal innrede for hygge og trivsel. Mine favorittfarger fra Jotun for vinter 2019 er Atique Green, Organic Red og Silky Yellow. Jeg foretrekker en miks av forskjellige materialer som gir varme og som tar med noe av naturen inn: tre, glass, betong, skinn, ull, keramikk, metaller, velour og grønne planter.

H18_Anne_Grethe5

Hva må være på plass av interiør før det blir jul hos deg? 
Jeg gleder meg som alltid til å være på fjellet i julen og pynte til jul. Her får jeg skikkelig julesteming. Jeg er derfor inspirert av julepynt som passer på en hytte. Det som må være på plass før julen er julestjernen i vinduet og adventstaken.

H18_Anne_Grethe6

Hva er ditt beste tips når man skal skape drømmesalongen med møbler fra Tendenz Interiørdesign?
En personlig og funksjonell salong som er godt gjennomført med alle detaljer. Dette skaper en wow effekt. En salong med god atmosfære og stemning som kundene og frisørene trives i. Riktig belysning er også veldig viktig, som godt arbeidslys, generellbelysning og ikke minst dekorbelysning som setter prikken over I´n og får frem detaljer!

Hva er ditt beste budsjett tips?
Vi har mange flotte kvalitets møbler på kampanje. Så her kan man gjøre et godt kjøp og få mer penger igjen til oppussing. Ta kontakt for kataloger, kampanjer og priser. 

Bilder er hentet fra Jotun