6 Tips for fyldigere hår


Tynt hår og hårtap er et vanlig problem blant menn. Det er uansett ingen grunn til panikk! Enten du har hatt tynt hår hele livet eller det har blitt tynnere med årene finnes det produkter, triks og tips som bidrar til at du får et mer voluminøst hår på et øyeblikk.
V19_Fyldigerehar_2

Tynt hår og hårtap er et vanlig problem blant menn. Det finnes behandlinger man kan gå gjennom for å reversere hårtap, men dette tar ofte gjerne litt tid og det er ingen garanti for at det virker. Det er uansett ingen grunn til panikk! Det er flere tiltak som kan bidra til å kamuflere de tynne partiene og gi uttrykk for at du har et mer fyldig hår. Enten du har hatt tynt hår hele livet eller det har blitt tynnere med årene finnes det produkter, triks og tips som bidrar til at du får et mer voluminøst hår på et øyeblikk.

KORTKLIPT  Gå for en kortklipt, litt rufsete frisyre slik at hårstråene får et løft istedenfor å legge seg flatt slik det gjerne gjør på et lengre hår. Unngå også en tydelig sideskill eller såkalt hentesveis. Behold gjerne litt lengde på toppen av hodet for å gi inntrykk av et fyldigere kroneparti.

SHAMPOO MED VOLUM  Stylingrester som bygger seg opp over tid bidrar til at håret lettere faller sammen. Hold det rent og bruk en shampoo som gir volum. ADDVOLUME SHAMPOO fra KMS gir deg volum som gjør at håret vil se og føles tykkere. Håret vil se og føles tykkere!

 

V19_Fyldigerehar

LØFT HÅRET VED RØTTENE  Bruk et stylingprodukt som løfter håret ved røttene. Hair Shake fra JOICO bidrar til volum ved å gi tekstur, volum og oppbygging. Shake til du hører kulen beveger på seg og spray i røttene og også i lengdene for tekstur og saltvannsfølelse.

TILFØR LUFT  Du har sikkert sett kjæresten din føne håret med hodet opp ned for å få volum! Du kan få den samme effekten bare ved å stå oppreist og løfte håret i motsatt retning av hvordan det naturlig ligger med en kam eller børste samtidig som du føner. Gjerne bruk en liten mengde lett gele i håndkletørt hår for å få mer langvarig hold.

UNNGÅ FET STYLING  Fet styling er kult, men styling som gjør håret fett er ikke alltid like kult for fine hårtyper. Hold deg unna fete geleer eller pomader og bruk heller produkter med matt finish. Dersom håret faller sammen og blir fett i løpet av dagen kan du spraye lett over med en tørr-shampo og gre gjennom med fingrene for å få tilbake løftet.