Derfor bør du bruke varmebeskyttelse


Bruker du føner, krølltang, flatjern eller andre varmeverktøy på håret er det viktig å bruke produkter utviklet for varmestyling. Ja da, du har hørt det før, men bruker du det? Og vet du egentlig hvorfor det er så viktig?

Varmen fra varmeverktøy trekker ut de naturlige fettsyrene i håret. Resultatet kan bli tørt, matt og brusete hår som er vanskelig å style. Tiden du utsetter håret for varme påvirker faren for skader på håret. Ved bruk av høy varme som 200-230°, øker faren for permanente skader i håret. Dersom håret ikke er helt tørt når du bruker stylingjern, vil vannrestene i håret begynne å koke ved en temperatur på over 100°. Vanndampen kan gi store skader i håret. Har du fargebehandlet hår kan varmestyling bidra til at fargen falmer raskere.

THERMASHAPE fra KMS er "the secret to hot styles" og er utviklet spesielt for varmestyling. Produktene beskytter ikke bare håret mot varme, men inneholder i tillegg en unik omformingsteknologi som gjør håret mer medgjørlig slik at stylingen går raskere og er mer skånsom. Teknologien låser seg allerede ved 80° og reaktiveres ved varme slik at trenger ikke påføre mer produkt dersom du vil restyle håret. Produktene gir langvarig hold og beskytter mot luftfuktighet.

HVILKET PRODUKT SKAL JEG VELGE?

Serien består av fem produkter som alle har egenskapene nevnt over, men som skiller seg ut i forhold til bruk og ønsket resultat.

 

VIL DU KORTE NED TØRKETIDEN?
Da kan du bruke THERMASHAPE Quick Blow Dry som gjør at hårstråene separeres og tørketiden reduseres med opptil 50%. Sprayen pleier, løser floker og gir varmebeskyttelse. Bruker du andre stylingprodukter må dette produktet påføres som siste steg før du føner håret. Tips! Sprayen reduserer tørketiden også ved luftførking.

 

DET PERFEKTE FØN- OG PREPPEPRODUKT 
THERMASHAPE Shaping Blow Dry kan brukes alene eller som en base for videre styling. Sprayen gir lett volum, tekstur og bevegelse – et naturlig resultat. Reduserer slitasje opptil 50% og forenkler fønrutinen. Tips! Avslutt med kald luft når du føner håret for å låse formen.

ØNSKER DU ET MYKT RESULTAT MED GOD GLANS?
En stylingkrem som mykgjør og gir håret fantastisk formbarhet ved bruk av varmeverktøy er THERMASHAPE Straightening Creme. Kremen kontrollerer brus og er perfekt på uregjerlig hår, men passer også på tynt, fint hår for et mykt hold.

 

GOD FORMBARHET OG HOLD
Foretrekker du en varmebeskyttende spray som påføres i håndkletørt hår, gir formbarhet og definisjon er THERMASHAPE Hot Flex Spray rette valg. Sprayen tynger ikke håret og passer godt til fine hårtyper. TIPS! Inneholder vann og anbefales derfor ikke å bruke i tørt hår.

DRØMMEPRODUKT FOR VARMESTYLING I TØRT HÅR! 
Med THERMASHAPE 2-in-1 Spray får du varmebeskyttende og avsluttende spray i ett produkt! Beskytter mot varme og låser frisyren. Sprayen påføres i tørt hår og tørker øyeblikkelig slik at stylingen går raskt og enkelt. Håret føles mykt, naturlig og bevegelig.