Mange opplever ofte vinterhåret slik. Kontrasten mellom kald, tørr luft ute og varmen inne påvirker håret slik at det fort blir tørt og statisk på denne tiden av året. Akkurat som huden din kan også håret ha behov for annen pleie om vinteren enn om sommeren. Bruk av fuktighetsrike leave-in produkter er en enkel måte både å pleie og beskytte håret gjennom hele dagen, som vil bidra til et sunt og mer medgjørlig vinterhår.

MOISTREPAIR er serien for alle som trenger intensiv pleie og fuktighet til håret. De fuktighetsgivende produktene tynger ikke håret og passer derfor til alle hårtyper.

Serien inneholder de naturlige ingrediensene aloe vera og vanilje som dufter fantastisk, samt bistår med å regulere fuktighetsbalansen og pleier skadet hår. Teknologien er dessuten basert på panthenol som regulerer fuktighetsbalansen, 18-MEA som gjør håret mykt og sunt, i tillegg til time-released spheres som sørger for at pleiestoffene tilføres håret i over 24 timer.

PLEIENDE FLOKELØSER - MOISTREPAIR Leave-in Conditioner
Ultralett leave-in conditioner som er flokeløsende og tilfører fuktighet til tørt og skadet hår uten å tynge. Gjør håret mykt og smidig, og er spesielt godt egnet til fine hårtyper eller langt hår. Øvre del av innholdet er en blanding av silikoner som virker flokeløsende. Nedre del er et høyt konsentrat av panthenol som gir fuktighet. UV-beskyttelse.
Bruk: Rist flasken godt. Spray jevnt over håret og gre gjennom. Skal ikke skylles ut. 

FUKTIGHETSBOMBE - MOISTREPAIR Revival Creme
Lett leave-in krem som pleier og gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret. Forbedrer kambarheten uten å tynge året. Perfekt til tynne, fine hår og super å bruke som klippelotion.
Bruk: Påfør ønsket mengde i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut. Påfør i tørt hår for å tilføre ekstra fuktighet og kontrollere brusete hår. Kan brukes konsentrert som hårkur i tørt hår natten gjennom.

REPARERER OG STYRKER SKADET HÅR – MOISTREPAIR Anti-breakage Spray
Det mest pleiende produktet i MOISTREPAIR serien. Reparerer intensivt og etterlater håret mykt og naturlig. Styrker svakt, skadet hår som kan lett brekke eller splitte seg. Beskytter mot slitasje fra varmeverktøy.
Bruk: Spray i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut. Du kan fokusere på lengder og spisser eller du kan spraye direkte på skadede partier. Perfekt for å motvirke eller reparere skader.