Vi er stolte av å ha hele 5 vinnere i Stylist Choice Award 2017 i vår produkportefølje. 
Denne prisen er bygget på hva stylistene selv foretrekker og det er derfor ekstra ærefullt å vinne en pris som fagpersoner har stemt frem!

Den 17. prisutdelingen i rekken gikk av stabelen 4. juni i Orlando, Florida med et fantastisk show. Dette er prisutdelingen hvor frisører og fagpersoner selv stemmer frem sine favorittprodukter, noe som gjør prisen ekstra ærefull. I år var prisutdelingen større enn noen gang, med hele 70 kategorier. Vi er stolte over 5 seiere og vår portefølje med leverandører som leverer produkter i ypperste klasse.

 

 

Nr 1. PÅ GJENOPPBYGGING AV HÅRET!
K-PAK Reconstructor – kåret til "Favorite Mask/deep Treatment"
K-PAK Reconstructor har vært frisørenes favoritt på gjenoppbygging av skadet hår i hele 16 år! Aldri før har noen kur vunnet så mange priser, stemt frem av fagpersoner selv. Joico og K-PAK gjør dette mulig. Vår opplæringsansvarlig Barbro Island liker å forklare vår unike teknologi på denne måten:

 

 

"Jeg pleier å si at det er ekte hår på flaske! Alle kjenner til at får man et sår på huden, reparerer huden seg selv. Vår teknologi består av hårets naturlig oppbygging. Der mange produkter legger seg som en "bandasje", reparerer våre produkter helt inn til hårmargen med hårets egen DNA, som er den mest effektive metoden for langvarig oppbygging og sunt hår! Barbro Island - Opplæringsansvarlig Joico"

K-PAK Color Therapy Luster Lock – kåret til "Favorite New Treatment"
Vårt siste familiemedlem i K-PAK "kur-familien" er K-PAK Color Therapy Luster Lock som er spesielt utviklet for farget hår. Den har de samme gjenoppbyggende egenskapene som resten av K-PAK, samtidig som den forlenger fargens holdbarhet, styrker og gir en fantastisk glans og kambarhet!
 

Joico Vero K-PAK Color Intensity – kåret til "Favorite Pastel Color Line"
Dette er serien for deg som liker å leke med fargetoner og ønsker å velge mellom en drøm av nyanser. Vero K-Pak Color Intensity består av fargetoner som gjør din frisørhverdag til en kreativ og fargerik fest. Fargeserien er semi-permanent creme farge med en perfekt konsistens som gjør det enkelt og morsomt å blande og påføre, i tillegg til å skylles lett ut av håret. Fargene er kun innfarging og ingen opplysning, de kan brukes rett fra tuben og skal ikke blandes med vannstoff. Det beste resultatet vil man få på et lysnet hår på minimum nivå 9. Serien inneholder Joico K-Pak Quadramine Complex som etterlater håret i en fantastisk kondisjon med utrolig glans etter hver fargebehandling!

Pastelldrømmene Intensity Mint, Sky, Lilac, Rose og Peach er lekne fargetoner som kan vare opptil 10 sjamponeringer.

Wet Brush  – kåret til "Favorite Tool Brush/Comb"
Verdens beste flokeløser med fleksible intelifleks børstepigger. Disse børstepigger har den egenskapen at den husker den opprinnelige fasongen på håret og grer derfor ut flokene på en skånsom og effektiv måte. Hver lille tupp på børstepiggen gir massasje til hodebunnen som stimulerer hårsekkene slik at den kan bidra til økt hårvekst.

Hot Tools – kåret til "Favorite Tool Curling Iron"
Denne lekre krølltangen  fra  Hot Tools er et fantastisk verktøy i 24 karat gull og med puls teknologi som leder varme på en fantastisk måte.  Man unngår "hotspots" som gjør at krøllene blir jevn og gir et langvarig resultat. Disse krølltengene finnes i fem forskjellige størrelser og en som er XL størrelse med patentert svingbar tupp for lange tykke hår. 

Denne vant også en egen pris i Hair Awards 2017 "BEST CURLING TONGS/WAND"
I tillegg så finnes det også både flatjern og føner i serien, som er like fantastisk som det krølltengene er- disse må du rett og slett prøve ut.