Nyhet fra DIVA du bare MÅ oppleve!


Synes du det er vanskelig å lage fine krøller selv? Diva Atmos Dry & Style med Auto AirCurl gjør det mye lettere for deg å lage det flotteste håret med god holdbarhet! Denne MÅ oppleves! Kommer også i en lekker gaveeske som er laget av resirkulerbart metall.

 

 

Auto AirCurl er en fantastisk og genial nyhet fra Diva som lager de lekreste krøller og bevegelser på en rask og skånsom måte. Den kommer med 2 ulike deler; en til venstre og en til høyere ettersom hvordan du ønsker å lage krøllen. Disse deler kan kjøpes løst dersom du har Diva Atmos Dry+Style fra før eller som et helt sett dersom man ønsker denne med mer.

Diva Atmos Dry+Style er designet for å være lett og brukervennlig. Multi Styleren består av 9 ulike deler som er enkle å bytte ut slik at du kan få ønsket styling enten du vil gi det volum, krøller eller rett og slett bare tørke det. Alle deler kan brukes i vått og tørt hår. Den kraftige motoren gjør at tørketiden er raskere og den er med på å redusere stylingtiden, slik at i forhold til andre varmeverktøy vil man minimere bruken av varme. Den kommer med 3 ulike varme og hastighetsinnstillinger.

 

Husk at resultatene kan variere avhengig av hårtype og individuelle preferanser. Vi anbefaler alltid å bruke varmebeskyttende produkter før styling for å minimere mulig skade på håret.