R+Co

Opplev når hudpleie møter hårpleie

R+Co er det innovative og trendsensitive merket som skaper unike og funksjonelle produkter for enhver anledning. Produktene er designet for å gjøre arbeidet enklere for deg som frisør og/eller stylist. Våre prisbelønte produkter inneholder unike ingredienser og fordeler utviklet for å levere umiddelbare resultater med høy ytelse samtidig som hårets kvalitet settes først.

 

Veganske ingredienser sikrer også vår tids moderne krav og du kan også være sikker på at alle produktene er fargesikre, glutenfrie og at de heller ikke inneholder parabener, sulfater, mineraloljer eller vaselin. De har også varme- og UV-beskyttelse og er naturligvis heller ikke testet på dyr.

R+Co følger de absolutt nyeste trendene og sørger for at du alltid kan være sikker på å være oppdatert i produktutvalget ditt.

 

R+Co ble grunnlagt av noen av verdens mest kunnskapsrike og inspirerende frisører – Howard McLaren, Garren og Tom Priano. Emballasjen og duftene er designet for å skape en følelse til sted, stil eller holdning.

R+Co er et kollektiv av noen av de mest trendsettende, banebrytende og innovative frisørene i bransjen. Sammen har de mer enn et århundre med kombinert lang erfaring.

 

ALL YOU NEED IS GOOD HAIR. 

 

Bestilling gjøres hos vår samarbeidspartner Tendenz AB.
Se fullt sortiment og bestill varer her

 

Besøk R+CO