-blir endelig virkelighet!

 

 

 

Nå lanseres endelig JoiFull som vi vet veldig mange har ventet på... Joifull gir volum, fyldighet og en nydelig glans! Håret ser og føles naturlig ut i håret, uten en seig eller klebrig finish som mange volumprodukter gir. Håret blir fyldig, luftig, glansfullt og fullt av liv!

Dette er produktene for deg som ønsker glansfullt volum og følelsen av mer hår. Det er kun tre produkter som gir deg drømmehåret og langvarig vakkert volum!

 

 

Joifull Shampoo og Conditioner gir umiddelbart følelsen av fyldigere hår og fantastisk glans. Joifull Styler er en fønkrem som gir optimalt resultat om du føner på den. Det er en kombinasjon av en lett krem, med kraften til en gelè, som gjør den helt unik å forme og bygge volum med.

 

 

Skandinavisk hår er generelt lite volumiøst. For mange føles pleieprodukter tyngende, og ofte er det veldig lite som skal til før frisyren klapper sammen. Samtidig farger de fleste håret og trenger derfor produkter med pleie. Det er vanskelig for mange å finne de rette produktene som gir pleie uten å tynge.

Når håret eldes, blir også hvert hårstrå tynnere og skjørere, som gjør at det er en veldig stor målgruppe som ønsker seg produkter som gir fyldighet og volum, pleie og glans, uten å tynge.

JOIFULL er din redning!

 

 

Hvorfor du vil elske den…

Kun tre enkle trinn gir deg spenstig og voluminøst hår:

Shampoo for å rengjøre, pleie å bygge fylde og volum. Conditioner for pleie, volum og beskyttelse. Avslutt med et unikt stylingprodukt og en “game-changer” for å skape luftig nydelig volum.

• Fyldigere, tykkere, spenstigere hår

• 24-timers beskyttelse*

• Beskyttelse mot luftfuktighet*

• Gir umiddelbar glans

*Når JoiFull Volumizing Shampoo, Conditioner, og Styler brukes som et system

 

 

 

Hemmeligheten bak…

Nye Joico startet med introduksjon av vår nye suksess serie Defy Damage, som vi lanserte tidligere i år. Aldri før har vi opplevd så stor etterspørsel etter lansering! Dette var starten på nye Joico og den nye teknologien som vil være i alle våre nye pleieprodukter.

 

 

Vår unike nye SmartRelease Technology

Vårt nye transporteringssystem inneholder våre unike ingredienser som gir sunt hår;

- Keratin & Arginine - trenger inn i hårskaftet, gjenoppbygger, reparerer skader og styrker håret.
- Rosehip Oil gir mykhet og glans i skjellaget.

Håret repareres og styrkes innenfra og beskyttes mot skader fra ytre påvirkninger. I tillegg er Joifull fullspekket av ingredienser som gir masse volum, spenst, fyldighet og et sunt stekt hår med langvarig volum. Risprotein og aminosyrer styrker håret og gjør det tykkere samtidig som de skaper en fyldigere følelse og volum i fint, tynt hår. Bambusekstrakt, fibre og silika skaper volum og tykkere, sterkere og blankere hårstrå.Lotus Flower er en eksotisk blomst, fullspekket med styrkende ingredienser som protein, magnesium og kalium som forbedrer elastisiteten på håret og gjør at det ser sunt og sterkt ut.