Tør du å “go-grey"? “Granny-glam” er stilen for deg som ønsker å skille deg ut! Vår JOICO fargeekspert, Barbro Island, forteller alt du trenger å vite. “Granny glam” har blitt en av de kuleste og edgy trendene for 2015, og vi elsker den! Dette er virkelig stilen for deg som ønsker å skille deg ut. Menn har eid stilen med "silver fox" i mange år, nå er det damenes tur til å skinne!

Grått kler deg som kler kalde farger. Det er et par ting du må tenke på når du ønsker “granny-grey” i de forskjellige tonene: hvitt, platinum, grått og grå/blått. Først og fremst, for å oppnå klare, kalde, sølvfargede lokker, må håret være så hvitt som mulig før du påfører grå formula. 

Dette er en stil du virkelig må bestemme deg for, denne hårfargen krever pleie og vedlikehold. Ønsker du å prøve stilen uten å bli helt grå kan du prøve Dark-smokey-blonde. (Se fargeresept under.)

Salongbehandling - get the look med JOICO VERO K-PAK COLOR

 

Hvorfor velge H.K.P - flytende hår på flaske?

For å sikre optimalt fargeresultat og minst mulig påkjenning for håret, brukes K-PAK H.K.P. før og under behandlingen. Håret vårt er naturlig bygget opp av ca 80% keratin. H.K.P er flytende keratinprotein som trenger inn og gjennoppbygger skadede partier fra fiberlaget og ut til skjellaget. Derfor liker vi å kalle det flytende hår på flaske.

JOICO sin filosofi har alltid vært at hvis du skal reparere et hår- må du bruke hårets egne byggesteiner. Derfor har JOICO kopiert hårets naturlige oppbygging i sin teknologi, Quadramine Complexe, som består av keratinproteiner og 19 spesifikke aminosyrer. Denne teknologien er i alle JOICO sine farger.

Slik får du 3 shades of grey med JOICO Vero K-PAK Color.

Først må man bleke håret så hvitt som mulig, før du påfører grå formula. Har du mørkt / sort hår krever dette mye bleking og anbefales derfor ikke. Snakk alltid med din JOICO frisør for riktig veiledning. Det er viktig at utgangspunktet er Nivå 10 eller lysere uten for mye gule pigmenter. 

Tips! 
Er utgangspunktet nivå 8-6, blek ned håret med Vero K-PAK Cremé Lightener + 6%.
Er utgangspunktet nivå 9, lysne med Vero K-PAK Base Breaker Natural.

Dazeling Grey
40 ml TSB + 10 ml INS + 0,5 cm 1N+ 50 ml 3% eller veroglaze
Icy Blue Grey
40 ml TSB + 10 ml INS + 2 cm 1NB+ 50 ml 3% eller veroglaze
Dark Smokey Blonde
20 ml TSB + 20 ml INS + 20 ml 10A+ 1 cm 1N + 60 ml Vero Glaze
Darker Smokey Blonde
For et litt mørkere resultat bytt ut 10A med f.eks 7A, 8A eller 9A. Bilde er farget med 7A.

Slik får du 4 shades of grey med LumiShine.

Først må man bleke håret så hvitt som mulig, før du påfører grå formula. Har du mørkt / sort hår krever dette mye bleking og anbefales derfor ikke. Snakk alltid med din JOICO frisør for riktig veiledning. Det er viktig at utgangspunktet er Nivå 10 eller lysere uten for mye gule pigmenter. 

LumiShine Ice Grey
Bunnfarge: Permanent Creme Color 50g 9NV, 1 ½ cm 1N og 1.5%
Bunnfargen ble så jobbet ut i lengder og spisser siste 5 minutter av virketiden.
Cold Grey with a touch of blue
30g 9NV, 1 cm 1N, ½ til 1 cm INB og 3% (alternativt 1.5%)
LumiShine Cold Grey
30g 9NV, 1 cm 1n og 3% (alternativt 1.5%)
LumiShine Cold Rose
30g 9NV, 1 cm 1N, ½ til 1 cm, 4VV og 3% (alternativt 1.5%)

Hvordan rocke stilen?

For å ikke bli en “grå mus” bør du sminke deg med farger, fargerike lepper, sort eyeliner og smokey eyes. For å fremhevde den fine lyse fargen, er krøllete/bølgete hår en fin måte å style håret. Prøv en kul hestehale eller et hårsmykke.

Hvordan bevare fargen?

K-PAK COLOR THERAPY 

Hår som er både bleket og farget, trenger gjenoppbyggende og fargebevarende pleieprodukter. K-PAK Color Thearpy gjenoppbygger skadet hår med K-PAK sin unike teknologi, samtidig som den forlenger fargens holdbarhet og gir fantastisk glans. 

Serien består av K-PAK Color Therapy Shampoo, Conditioner og hårolje i både flytende- og sprayform!

For å bevare den kalde fargen, anbefales Color Endure Violet Shampoo og Conditioner. Violet shampoo brukes etter behov og fjerner gule pigmenter og bevarer den kalde fargen.

 

 

Siden bleke prosessen sliter så på håret er det viktig å kure for å bygge opp håret igjen. For å reparere skadet og slitt hår bør man bruke K-PAK RECONSTRUCTOR som er prisvinner for beste gjennoppbyggende hårkur.

Har du noen få grå hår er tiden inne for å slutte å stresse over det og ønske den nye trenden, “Granny-glam” velkommen.

 

Kilder: 
https://instagram.com/ssssamanthaa/
http://www.luxundlaune.com/