Cool Blondes


Hvem ønsker seg vel ikke et lekkert blondt hår som stråler av glans? Du vil enkelt få det ved å bruke de riktige produktene. Fokuset til Joico har alltid vært sunt hår, og dette gjelder også for de som ønsker å være platinablonde. Vi deler denne måneden nøkkelprodukter som vil gi nettopp dette til ditt blonde hår!

Vero K-PAK Color Crème Lightener 

Crème Lightener er en lysningskrem med kombinasjon av pulverbase, oljebase, Shea Butter og Quadramine Complex™.Den forsikrer at håret opprettholder sin optimale kondisjon etter opplysning. Du kan lysne håret opptil 8 nivåer og få et stabilt og jevnt sluttresultat. 

Crème Ligthener pleier håret og er skånsom mot hodebunn. Derfor anbefaler vi den når du skal gjøre en hodebunnsbleking. Den tørker ikke ut når du jobber med den, den er også fantastisk å jobbe med når du skal gjøre frihåndsteknikker. 

HUSK:
•   Bland like deler Crème Lightener og Vero K-PAK Color Veroxide/LumiShine Creme Developer (1:1).   
•   Bland godt, slik at det blir en glatt krem for et jevnt resultat.
•   La virke i 30-45 minutter uten varme (maks virketid er 60 minutter).
•   Skyll med varmt vann.
•   For å få ut overflødig olje, sjamponer med JOICO K-PAK Professional Clarifying Shampoo eller Daily Care Treatment Shampoo.

BRUKERVEILEDNING
Ved bruk på hodebunn:1 del Vero K-PAK Color Creme Lightener, 1del Vero K-PAK Color Veroxide/LumiShine Creme Developer (1:1). Hvis du synes blandingen blir for tykk kan du blande 1 ½ del Vero K-PAK Color Veroxide/LumiShine Creme Developer 3% og 6%. Ikke bruk høyere vannstoff prosent i hodebunnen. 

K-PAK HAIR REPAIR SYSTEM

K-PAK H.K.P 
H.K.P trenger inn i håret og gjenoppbygger håret fra innsiden og ut. Brukes før og underveis i kjemiske behandlinger for å beskytte og styrke håret samtidig som du sikrer optimalt, langvarig fargeresultat.

FARGERESEPTER

Papir Hvit Fargeresept Vero K-PAK Color:
Forbleking: Lysnet håret opp til nivå 10 med Crème Lightener og 3%.
Farge: 50g TBB, 1cm INV og 51g VeroGlaze. 

Papir Hvit Fargeresept LumiShine:
Forbleking: Lysnet håret opp til nivå 10 med Crème Lightener og 3% 
Farge: 9NV med 1,5%

 

Husk Color Endure Violet for å pleie og bevare en kald, blond hårfarge.

Color Endure Violet Shampoo forsterker kalde fargetoner og motvirker at blonde og grå hårfarger gulner. Gir sterkt, glansfullt og vakkert hår som føles sunt og mykt. Anbefales til alle med blonde eller grå hår for å nære og beskytte håret.
Bruk: 2-3 ganger i uken. Påfør en liten mengde i vått hår og masser til det skummer godt. La virke i 3 til 5 minutter. Skyll

Del: