Lurer du på hva som skjer med hårets ph-verdi når det blir skadet? Vi liker å sammenligne skjellaget i håret vårt med kongler.

Når skjellaget i håret vårt er skadet og har høy ph-verdi, ser det ut som en åpen kongle. Skjellaget spriker, håret er åpent, skjørt og lite motstandsdyktig. Et sunt hår kan sammenlignes med en kongle som er lukket, hvor ph-verdien ligger mellom 4,5 -5,5 og er sterkt, sunt og motstandsdyktig. 

                                                                                      

 

Pleieproduktene til Joico  har en ph-verdi mellom  4,5 - 5,5, det er den  samme ph-verdien som  håret og huden vår.  K-PAK Intense Hydrator  er en fuktighetskur med  en ph-verdi på 3,5. Den  fyller håret med fuktighet  og forsegler skjellaget.  K-PAK Cuticle Sealer er surhetsregulerende og har en ph-verdi på 2,5-3,5. Den pleier og trekker skjellaget sammen slik at hårets PH-verdi senkes ned igjen til det naturlige nivået: 4,5 - 5,5

 

K-PAK HAIR REPAIR SYSTEM – anbefales til deg som ønsker det optimale innen sunt hår og et langvarig resultat på kjemiske behandlinger.

Når vi tar en kjemisk behandling, blir håret mer skadet og får en høyere ph-verdi. Joico tilbyr et helt unikt produkt som tar ph-verdien ned, nemlig K-PAK Cuticle Sealer, som er en del av vår salongbehandling K-PAK Hair Repair System. 

Når du tar kjemiske behandlinger med Joico og utfører Hair Repair System ivaretar du hårets opprinnelige tilstand ved å gjenoppbygge håret før, etter og underveis i kjemiske behandlinger. 

Spør din Joico frisør om K-PAK Hair Repair System som gir det optimale innen gjenoppbygging av håret ditt!

 

K-PAK Reconstructor har blitt kåret til beste og mest gjenoppbyggene hårkur 15 år på rad.

 

Hvorfor har Joico vært ledende i gjenoppbygging av håret vårt i så mange år?
Joico sin teknologi består av hårets naturlig oppbygning og DNA ( Bio Advanced Peptide Complex ) Det betyr at ved bruk av Joico gjenoppbygges håret med hårets egne byggesteiner! 

Se etter Bio-Advanced Peptide Complex™ logo på alle våre produkter. Det står for resultater du kan se - og føle.
Der mange produkter legger seg som en “bandasje” over skaden i håret, reparerer JOICO helt inn til hårmargen og bringer håret tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand! 
Bak på flasken opplyser Joico vi om hvilken PH-verdi og molekylærvekt alle produktene har.

 

Joico reparerer hele håret ( Molekylærvekt /MWS:150-2500)

 

Alle Joico sine produkter har en molekylærvekt fra 150 til 2500. Det vil si at vi kan garantere at produktene gjenoppbygger hele håret fra innerst i margen til ytterst i skjellaget.