En helt ny serie i kalde nyanser lanseres nå i LumiShine, nemlig Blue Ash. Det er totalt 5 nye nyanser 5BA, 6BA, 7BA, 9BA og 10BA.Passer perfekt for å skape både kalde blonde nyanser eller kalde mørke nyanser, med en helt fantastisk glans!

LumiShine serien, Blue Ash, er perfekt for å skape kalde lekre nyanser. Serien vil korrigere uønskede orange-røde og orange-gule undertoner. LumiShine etterlater håret i en fantastisk kondisjon takket være Argiplex teknologien som inneholder 3 formulaer som er bevist å ha effekt på skadet hår, og gir et langvarig fargeresultat med en utrolig glans.

Fargeresept LumiShine Blue Ash
Balayage med Cremé Lightener og 9%. Vasket og tørket håret. 
Bunnfarge: LumiShine 5BA og 3%. 
Lengder: LumiShine like deler 7BA, 7N og 3%. 
Spisser bak: LumiShine 7N og 3%.

LumiShine Blue Ash viser i tabellen over hvordan fargen vil se ut alene på et hår som har et utgangspunkt som er ton i ton med den BA fargen du velger. Det er også vist i tabellen hvordan sluttresultatet vil bli dersom du velger å farge inn håret på nivå 10-11. Det vil gi forskjellig sluttresultat fordi det er utgangspunktet på fargen du jobber på som bestemmer hvordan sluttresultatet blir. Tenk alltid på det når du gjør en fargekonsultasjon slik at du oppnår det sluttresultatet både du og kunden ønsker.

 

LumiShine er en komplett fargeserie som består av ferdigformulerte farger. Serien er enkel og bruke å forstå og leverer vakre fargeresultat og optimal kondisjon og eksepsjonell glans! På grunn av den unikeargiplex teknologien etterlates håret i en fantastisk kondisjon, fordi denne teknologien inneholder 3 formulaer som også er bevist å ha effekt på skadet hår*. LumiShine er et enkelt fargekonsept å sette seg inn i, krever lite opplæring og dekker grått hår 100%. Det er ikke uten grunn at LumiShine stakk av med den gjeve prisen Favorite New Color Line på Stylist Choice Awards 2016 i Chicago, USA. Dette er stemt frem av over 3500 profesjonelle frisører og colorister over hele USA- dette er vi utrolig stolte av!
* basert på en laboratorietest gjort på skadet hår.
 

BEVAR FARGEN

Co+Wash er en unik måte å vaske håret på og må oppleves! Det er et supert alternativ ved siden av dine vanlige pleieprodukter. Den passer til alle hårtyper og rengjør skånsomt uten å strippe håret for naturlige oljer og fettstoffer. Det er et mykt deilig skum som gjør den samme jobben som både shampoo og conditioner i ett produkt! Perfekt på reise eller i treningsbagen.

Joico Color Balance Blue nøytraliserer blasse toner og orangeskjær i lysnet mørkt hår. Et mørkt hår med lyse effekter i lengder og spisser, vil naturlig falme etter noen få vask og de underliggende varme tonene trer frem. Med Joico Color Balance blue, bevarer du det kalde utrykket du ønsker, samtidig som du får pleie og glans!

K-PAK Color Therapy Shampoo og Conditioner pleier og gjenoppbygger håret samtidig som fargens holdbarhet, intensitet og glans forlenges.
K-PAK Color Therapy Luster Lock er vårt siste tilskudd i K-PAK familien og har allerede blitt en storfavoritt! Dette er en hårkur for farget hår som pleier dypt inn i håret, bevarer fargen lenger og gir fantastisk glans!