Nå er det tid for styling og fest – tenk på at hårspray og sminke sliter på smykkene dine. Vi har samlet noen tips til deg på hvordan du kan ta vare på smykkene dine, så de holder seg fine lengre.

Festmåneden er her, vi styler oss fine på håret og pynter oss med glitrende accessoarer og smykker. Som vi alle vet, har man ikke alltid like god tid til å pynte seg til fest. Når tiden ikke strekker til vil man ikke finne alle accessoarer og smykker sine liggende i et eneste stort kaos. Smykkene til Blomdahl kommer i en hygienisk forpakning, som er super til å oppbevare smykkene i når du ikke bruker de. Da får du god oversikt, samtidig som de holder seg skinnende lengre.

Slik tar du vare på smykkene dine på best mulig måte 

Style & then dress
Det er lurt å ta på smykkene etter sminking og hårstyling. Sminke, hårpleieprodukter, alkohol og andre kjemikaler sliter på smykkene og de mister sin glans.

Shower without the jewels
For å ikke utsette smykkene dine for sjampo og/eller andre sterke midler i dusjen, er det lurt å ta de av.

Clean & shiny
Om man rengjør smykkene regelmessig med såpe (uten fargetilsetninger) og vann beholder de sin glans. Husk også å rense låsen/bakdelen til øredobbene og press/trykk låsens sløyfer sammen før bruk, da sikrer man at øredobben sitter best mulig.

Plastic fantastic
Blomdahl sine øredobber i medisinsk plast tåler generelt sett mye, men pins, kroker og anheng er myke og må håndteres forsiktig.

 

Smykkene fra Blomdahl er hygienisk pakket, slik at du er den første som kommer i kontakt med ditt nye smykke. 
Blomdahl designes og produseres i Sverige. Smykkene er garantert skånsomme for hud og helse.