Trendene innen farge og teknikker endrer seg i takt med hva som skjer i motebildet. Det kommer stadig nye kolleksjoner og teknikker som man ønsker å prøve ut. Vi er kjempeglad for at vi nå kan tilby Color Intensity Eraser. Dette gjør det enda enklere å tilby og gjennomføre en fargeforandring i din salong!

 

NYE EREASER - AVFARGING FOR INTENSITY FARGER!

Har du lyse pastelltoner eller sterke Intensity farger,  og du har et ønske om å fornye fargen, kan du nå enkelt  gjøre dette med Color Intensity Eraser. På maks 30 minutter  kan du raskt og enkelt fjerne kunstige semi-permanente farger  (direktevirkende fargepigmenter) – med et produkt som  etterlater håret i en fantastisk kondisjon!

Color Intensity Eraser inneholder unike ingredienser som Arginin, keratin proteiner og kokosolje som gjør at håret slipper direktevirkende og semi-permanent farger raskt og effektiv, samtidig som den tilfører rikelig med næring til håret. Alt dette for å oppnå et sluttresultat som er et sunt vakkert hår klar for en ny fargeforandring.

The how-to
Color Intensity Eraser blandes 
normalt med 20 Volume (6%)
Veroxide eller LumiShine Devloper.

FØR
Intensity Magenta
ETTER
Color Intensity Eraser + 20 Vol (6%) Veroxide 30 minutter

 

H.K.P.
Sikrer maksimal gjenoppbygging av bindingene i håret ved å gjenoppbygge hele håret fra firberlaget og ut til skjellaget. Brukes for å sikre optimale resultat ved bleking, farging og avfarging.
Hårets hovedbestanddel er keratin (85 %). K-PAK H.K.P. er flytende keratinprotein og gjenoppbygger håret med eksakt samme sammensetning som det naturlig er bygd opp av.

H.K.P kan brukes på mange ulike måter!

H.K.P. OG FARGE Spray H.K.P. direkte på håret før du påfører fargen. Dette fordi porøsiteten på håret jevnes ut, håret får ekstra pleie og du vil oppnå en jevnere farge med optimal holdbarhet! Joico sine farger inneholder mye pleiestoffer, derfor trenger vi ikke tilsette ekstra pleie i selve hårfargen. Dette kan også medføre at fargen blir ustabil.

H.K.P. OG BLEKING
Du kan oppnå en mer skånsom bleking av håret ved å tilsette H.K.P. i blekeblandingen. Bland like deler H.K.P. og vannstoff for å lage vannstoff med redusert vannstoffprosent, samtidig som du fyller håret med ekstra keratinprotein. Resultatet blir et sunt hår og en skånsom opplysning. Perfekt om du trenger å bruke ulikt vanstoffprosent når du legger folier i et langt hår for eksempel. 
Eksempel: 20g VeroLight Lightening Powder, 
20g H.K.P. og 20g 3% = en skånsom bleking med 1,5%.
TIPS: Hvis du for eksempel jobber med bleking og frihåndsteknikk kan du spraye H.K.P. på de delene av håret som har lysnet ferdig for å bremse/stoppe lysningsprosessen!

AVFARGING OG FARGERENS

Påføringsmetoder
1. Utfør alltid en K-PAK Hair Repair behandling.
2. Påføres i tørt hår.
3. Del håret inn i fire seksjoner før påføringen.
4. Ta 1⁄2 cm paseèr for bedre opplysningsevne.
5. K-PAK Professional H.K.P. bør alltid sprayes på lengder og spisser. 
6. Bruk aldri varme på en avfarging.